Tudományos publikáció

Az Ad Librumhoz – már csak személyes kapcsolatok folytán is – mindig közel állt a tudományos közösség. A kiadó számos társadalomtudományi kötetet gondozott a társalgáselemzéstől a bírósági végrehajtáson át a Holokauszt trauma továbbéléséig.

Nagy Zoltán András: Bűncselekmények számítógépes környezetben  Böhm Edit: A magyar versszavalás története Kun Attila: A multinacionális vállalatok szociális felelőssége – CSR-alapú önszabályozás kontra (munka)jogi szabályozás

Tudományos könyvek kiadására két utat ajánlunk:

  1. A StormingBrain elkülönített kiadói néven folytatja a tudományos publikációk kiadását. A StormingBrain célja a kommunikált tudomány: nem egyszerűen a kézirat kiadvánnyá változtatása a cél, hanem hogy a publikáció versenyelőnyt szerezzen a szélesebb körű legitimációval. Eszközei a szabad hozzáférésű (open access) e-book kiadás,  a tudománymarketing és a vásárlók (pl. könyvtárak) közvetlen megkeresése.
  2. Ha maga a publikáció a fontos, a POD kiadásunkat ajánljuk, amely kis költséggel biztosítja disszertációk, tanulmánykötetek, konferenciakiadványok, felsőoktatási segédanyagok stb. megjelenését.
  3. Amennyiben könyvesbolti terjesztést vagy nagyobb számú saját példányt szeretne, vagy egyszerűen érdeklődni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon.

Fontos megjegyezni, hogy csak a kiadásban és terjesztésben tudunk segíteni, a finanszírozásban legfeljebb megelőlegezést tudunk vállalni.

Érdeklődés tudományos könyv kiadásával kapcsolatban

A könyve címe:*

Miről és kinek szól a könyve?*

Szinopszis, kézirat vagy más dokumentum feltöltése

Név*:

Email cím*:

Telefonszám:

Bármilyen egyéb megjegyzés:

Ha szeretne értesülni a kiadó híreiről és könyvkiadási lehetőségeiről, iratkozzon fel a hírlevelünkre!