publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A jövő Budapestjén egy menő fiatal influenszer belekeveredik egy világméretű nyomozásba.

Könyv Guru, 2019.

440 oldal 135x200 mm 3990 Ft ISBN 978-615-5803-78-9

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Örkényi Ádám: 2068 Éld az életem!

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

2068, Budapest. Egy menő fiatal influenszer szemtanúja lesz, ahogy barátját, egy nemzetközi médiacég vezetőjét félholtra verik egy szórakozóhelyen. Alig egy napra rá valaki őt is megkéseli. A rendőrség egy fiatalembert gyanúsít, aki azonban megszökik az igazságszolgáltatás elől, hogy bizonyítsa saját igazát. Sikerül-e három nyugdíjasnak meggyőznie a rendőrséget Balog Kálmán ártatlanságáról, és megtalálnia a valódi bűnöst? Hogyan függ össze ez a két támadás egy ezoterikus ételdizájner öngyilkosságával, és azzal, hogy egy titokzatos e-sportoló hirtelen megőrül? Hogyan lehet egyáltalán megtudni az igazságot egy olyan világban, ahol az én és te, a férfi és nő, az élő és halott közti határok már elmosódnak? A nyomozás végigvezet minket az egész világon az uruguayi elnöki palotától egy hongkongi luxusjachton át egészen egy titokzatos ukrán magánklinikáig, és közben megismerjük a huszonegyedik század második felének Budapestjét is…

Kritika a Moha Olvasónaplója könyvesblogon

A személyes hangvételű kritikák kedvelőinek és akik nagyon szerették, vagy még nem olvasták a 2068 Éld az életem!-et mindenképpen érdemes elolvasni.

Interjúk Örkényi Ádámmal

Örkényi Ádám 2068 Éld az életem! című könyvéről cikkek és rádióinterjúk jelentek meg az elmúlt hetekben. A könyv sikerét jól mutatja, hogy a hvg.hu karácsonyi könyvajánló gyűjteménye, a Kossuth Rádió, a Trend Fm és az Info Rádió műsorai, illetve nyomtatott és online lapok is foglalkoztak a 2068-al.

Könyvbemutató

Jó hangulatú és izgalmas beszélgetést folytatott Örkényi Ádám november 20-án a Café57-ben Kembe Sorellel a 2068 Éld az életem! című könyvről. A színész és műsorvezető a szerzőt többek a közt a könyv írásáról, a címadásról és a könyvben elképzelt jövőről faggatta.

“A könyv magát írja” - a Könyv Guru interjúja Örkényi Ádámmal

“Mindenkinek nagyon sok ideje van” – állítja Örkényi Ádám, aki négy hónap alatt, “lopott időkben” alkotta meg most megjelent, 2068: Éld az életem! című, bő 400 oldalas regényét.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.