publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

E rendkívül őszinte visszaemlékezést olvasva nemcsak az ápolók mindennapi életébe nyerhetünk bepillantást, de az egészségügyi rendszerrel kapcsolatos meglátásait is megismerhetjük.

Könyv Guru, 2020.

118 oldal 110x180 mm 104 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-6153-02-9

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Virágné Herbert Márta: 46 év közszolgaként

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Talán nem is létezik az egészségügyben dolgozókénál áldozatosabb, az emberi életet ilyen nagy mértékben tisztelő, védelmező munka. Virágné Herbert Márta rendkívül őszinte, szubjektív visszaemlékezését olvasva nemcsak az ápolók mindennapi életébe nyerhetünk bepillantást, de az egészségügyi rendszerrel kapcsolatos meglátásait, jobbító szándékú javaslatait is megismerhetjük.

A kívülállók számára mélységeiben szinte teljesen ismeretlen szolgálatot lelkünket mélyen megérintve teszi emberközelivé, ismerőssé ez a negyvenhat év munkatapasztalatát feldolgozó napló. A kötet igazi szépsége pedig abban rejlik, hogy a sorokat olvasva – az ápolói munka gyakorlása során átélt minden nehézség ellenére – mindvégig tetten érhetjük a szerzőnek az emberek és a hivatás iránt érzett őszinte tiszteletét, lelkesedését, szeretetét.

Az Info Rádió interjúja Virágné Herbert Mártával

Az Info Rádió készített interjút Virágné Herbert Mártával, a 46 év közszolgaként című könyv szerzőjével. A szakápolói munkáról, emberszeretetről és az egészségügyi munka odaadást kívánó feladatairól egyaránt beszél a Könyvpercek adásában.

“Valami mintha vezette volna a kezemet” - a Könyv Guru interjúja Virágné Herbert Mártával

“Néha olyan gyorsan írtam, nehogy elfelejtsem, hogy utána alig tudtam elolvasni a saját írásomat” – meséli az élet- és hivatástörténetét feldolgozó kötet szerzője, Virágné Herbert Márta. A 46 év köszolgaként című, a Könyv Guru kiadó gondozásában megjelent írás szerzője az interjúban beszél az ápolói hivatás lényegéről, és kollégáinak a járvány alatti nehézségeikről is.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.