publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Tizenhárom lány, egy őrült zseni és egy varázslatos dallam, amely leigázhat egy egész várost. Izgalmas thriller a 18. századi Berlinben.

Könyv Guru, 2019.

256 oldal 130x200 mm 284 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-5803-45-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2390 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Tamas Garam: A Dallam

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Tizenhárom lány, egy őrült zseni és egy varázslatos dallam, amely leigázhat egy egész várost. A dallam megszületésében részt vevő tizenhárom lány számára, attól függ az életben maradás, hogy képesek-e állandóan énekelni. Vajon képesek-e a végsőkig kitartani egy emberi rém fogságában, amíg eljön a szabadulás vagy belenyugszanak sorsukba és soha nem látják újra a napvilágot?

Leopold, az elhagyott és kizsákmányolt árva gyerek a 18. század egyik legnagyobb zeneszerzője lehetett volna, mégis korának legrettegettebb gyilkosává vált. Elképesztő hallása a zene koronázatlan királyává tette, de ő nem akart király lenni, nem akarta, hogy emberek döntsenek felette: A zene istenének képzelte magát, aki mindenkit leigázhat és embergyűlöletét előbb mások, végül önmaga ellen fordította.

Tamas Garam második regényében sem fukarkodik a meglepetésekkel és az izgalmakkal. Leplezetlenül tárja elénk a korabeli Bécs eltorzult jellemeit és az életben maradás vastörvényeit, miközben elgondolkoztatja az olvasót a zene hatalmáról.

Olvasson bele!

Borzongás a 18. századi Bécsben. Mit tesz a meg nem értett zseni, ha elhatalmasodik rajta az őrület? Mi lesz a fiatal lányokkal, akiket célba vesz? Vajon van menekülés a számukra? És hogy jön mindehhez a zene?

Részlet Tamas Garam A Dallam című izgalmas pszicho-thrilleréből.

a Könyv Guru interjúja Tamas Garammal

“A zene valóban hatalom, és az ember felel érte, hogy ezt a hatalmat a jó vagy a gonosz szolgálatába állítja” – mesél új könyvének, A dallam című regény történetéről Garam Tamás, alias Garamvölgyi Tamás.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.