Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Tizenhárom lány, egy őrült zseni és egy varázslatos dallam, amely leigázhat egy egész várost. Izgalmas thriller a 18. századi Berlinben.

Könyv Guru, 2019.

256 oldal 130x200 mm 284 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-5803-45-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Play (Android)

Tamas Garam: A Dallam

Tizenhárom lány, egy őrült zseni és egy varázslatos dallam, amely leigázhat egy egész várost. A dallam megszületésében részt vevő tizenhárom lány számára, attól függ az életben maradás, hogy képesek-e állandóan énekelni. Vajon képesek-e a végsőkig kitartani egy emberi rém fogságában, amíg eljön a szabadulás vagy belenyugszanak sorsukba és soha nem látják újra a napvilágot?
Leopold, az elhagyott és kizsákmányolt árva gyerek a 18. század egyik legnagyobb zeneszerzője lehetett volna, mégis korának legrettegettebb gyilkosává vált. Elképesztő hallása a zene koronázatlan királyává tette, de ő nem akart király lenni, nem akarta, hogy emberek döntsenek felette: A zene istenének képzelte magát, aki mindenkit leigázhat és embergyűlöletét előbb mások, végül önmaga ellen fordította.
Tamas Garam második regényében sem fukarkodik a meglepetésekkel és az izgalmakkal. Leplezetlenül tárja elénk a korabeli Bécs eltorzult jellemeit és az életben maradás vastörvényeit, miközben elgondolkoztatja az olvasót a zene hatalmáról.

Olvasson bele! Google BooksKönyv Guru Ízelítő Vélemények: Moly


© 2019 Ad Librum Kft.