publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Kimit kirakják a munkahelyéről, egy bántalmazó viszonyban ragad és egy betegséggel is szembe kell néznie. Képes lesz-e új pályára állítani az életét?

Könyv Guru, 2024.

226 oldal 130x200 mm 228 gr. 4490 Ft ISBN 978-615-6440-94-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (3490 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Gál B. Betti: A felhők felett mindig süt a nap

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A harmincadik évét lassan betöltő Kimi exkönyvtáros egy exbaráttal, aki nem is biztos, hogy ex. Vajon ki tud törni abból a lejtmenetből, amelybe belekeveredett? Túl tudja tenni magát Daviden, akivel több mint tíz évig tartott a kapcsolatuk? Rá fog jönni, hogy egy bántalmazó viszony nem tesz jót sem neki, sem pedig a környezetének? Észre fogja venni Gregben a férfit, aki mindig ott van mellette, ha segítségre van szüksége, és el tudja-e fogadni őt a múltjából hozott sebeivel és azzal a tudattal, hogy a férfi életében ő mindig csak a második lehet? És végül: a betegsége mennyire fogja befolyásolni a döntéseit és életének alakulását?

„Az az egy volt biztos, hogy szeretném belevinni a betegséggel kapcsolatos érzéseimet” Interjú Gál B. Bettivel

Egy mesekönyv adott erőt Gál B Bettinek, hogy végre elkészüljön a saját regénye, A felhők felett mindig süt a nap. De lehet-e happy endje egy romantikus regénynek, amelynek története megrendítően rímel a valóságra? Beszélgetés írásterápiáról, csak látszólag közhelyes címről és pár hét alatt elkészült kéziratról. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.