publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Lux expellit tenebras – a fény elűzi a sötétséget. Ezzel a felirattal szögelnek ki kiáltványt a főtér hirdetőtáblájára Smallhallban, az unalmasnak tűnő angol kisvárosban egy 19. századi borongós napon. Ezzel rendkívüli események egész sora veszi kezdetét...

Könyv Guru, 2020.

256 oldal 130x200 mm 288 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-6153-33-3

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2390 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Péntek Kamilla: A gázlámpa

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Lux expellit tenebras – a fény elűzi a sötétséget. Ezzel a felirattal szögelnek ki kiáltványt a főtér hirdetőtáblájára Smallhallban, az unalmasnak tűnő angol kisvárosban egy 19. századi borongós napon. A hirdetmény a város első gázlámpájának felavatását teszi közhírré. Ekkor még senki sem sejti, hogy rendkívüli események egész sora veszi kezdetét ezzel, melyek mindegyike a híres-neves gázlámpához kötődik.

Az öt fejezeten keresztül kibontakozó történetben különleges karakterek egész sorával ismerkedhetünk meg. Többek között Lady Beckkel, Smallhall legelőkelőbb hölgyével, Will Dockkal és Jack Ginleyvel, a két jó baráttal, Delila Blackwave-vel, a göndör hajú halászlánnyal, a minden eseménynél jelen lévő rendőrökkel, sőt még egy bosszúálló szellemmel is.

A gázlámpa a Smallhalli mesék trilógia első könyve, melynek végére kiderül, valóban elűzi-e a gázlámpa fénye a sötétséget.

“Eredetileg nemhogy trilógiának, de könyvnek sem terveztem” - Interjú Kamillával

“Bár legtöbbünknek elege van már a koronavírusból, én neki köszönhetem, hogy nekiálltam regényt írni 2020 áprilisában” – meséli Péntek Kamilla, hogyan született meg első regénye, egyben mindjárt egy trilógia első része, A gázlámpa. A Könyv Guru Kiadó gondozásában megjelent kötet szerzőjével beszélgettünk történelmi regényekről, egy rendhagyó főszereplőről és arról, hogyan lehet regényt írni iskola mellett.

Hír a könyv megjelenéséről

A gázlámpa már kapható a nagyobb kereskedőknél, és kiadónk webshopjában is megvásárolható.

Videó trailer a YouTube-on (2:56)

"A fény elűzi a sötétséget." Trailer Péntek Kamilla történelmi fantasy-járól.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.