publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Abból mi lesz, ha egy iszákos rocker gyámságába kerül az édes tizenhat éves?

Könyv Guru, 2017.

320 oldal 140x200 mm 377 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-04-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibri

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Barbara Whest: A hallgatás mérge

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Miután szüleit elveszíti egy autóbalesetben, Sophia minden vágya, hogy elmenekülhessen a világ elől, és szabadon gyűlölhesse családjának gyilkosát, a világhírű Harry Jonest. Arra viszont nem számít, hogy a bíróság rokonok híján éppenséggel pont az iszákos, nőcsábász férfit nevezi ki gyámjának, ami hatására minden terve dugába dől.

Míg a két fiatal próbálja megszokni a kialakult helyzetet, Harry a folytonos merevedéseivel, Sophia pedig a gyűlöletével küzd, hogy valahogy megoldják a felmerülő problémákat. Eközben megjelenik még valaki, aki mindkettejük bukását kívánja. Vajon pont a közös ellenség fogja közelebb hozni a fura család tagjait?

(16 éves kortól)

Moly.hu

A könyv adatlapja a Moly.hu-n.

Facebook

A könyv Facebook oldala

“Nem hiszem, hogy lenne határ, amit ne tudnék átlépni”

“Nem csak az erotika miatt tettem tizenhat karikássá a regényt, hanem a mélyebb mondanivalók miatt is” – hangsúlyozza Barbara Whest, alias Valkó Barbara, akinek most jelent meg első regénye, A hallgatás mérge. A Könyv Guru kiadónál publikált kötet szerzője az interjúban őszintén tárja fel, hogy mi az előnye és a hátránya a váltott szemszögű írásmódnak, miként kellett átalakítani a sztorit, hogy internetes regényből nyomtatásban kiadott könyv válhasson belőle, és hogyan fejlődött az erotikus jelenetek kidolgozásában.

Interjú Barbara Whesttel

Az ember azt hinné, hogy a könyvek egyre többet veszítenek a népszerűségükből, pedig ez nem így van. A fiatalok körében újra egyre népszerűbb hobbi már nem csak az olvasás, de az írás is. Sokan publikálnak online blogokon vagy a wattpadon, mégis a legtöbben arról álmodnak, hogy amit alkotnak az egyszer nyomtatott könyv formájában fog sokak polcára felkerülni. Minden lelkes írópalántának tudnia kell, hogy ez nem lehetetlen! Erről és a nehéz időszakok feldolgozásáról beszélgettem Barbara Whesttel, aki internetes íróként kezdte, most mégis megvehetjük a könyvét a Libriben.

Olvasson bele!

Sophia még mindig az udvart figyelte az ablakból, kezében az üres bögrével. Alig szólt hozzám mióta mindent elmeséltem. Lehet, hogy haragszik a múltam miatt? Ugye nem?

Kétségbeesetten lépkedtem oda hozzá, hogy hátulról átkaroljam és örömmel érzékeltem, hogy kezét ráteszi az enyémre. Fejemet vállára hajtottam és beszívtam a kedvenc illatom.

– Haragszol?

– Nem. Miért haragudnék? – ráncolta össze a szemöldökét – Nem hibáztatlak azért, amit tettél azok után, amin keresztül mentél. – Sophia hüvelykujjával cirógatta a kézfejemet, ami annyira megnyugtatott, hogy képes lettem volna azonnal elaludni, akár egy zsiráf. Úgyis az Sophia kedvenc állata.

– Az egész életem olyan… elcseszett. – suttogtam neki, és meglepetésemre egy apró mosoly jelent meg az arcán.

Az AH magazin vendége volt Barbara Whest

Nemrég megjelent könyvében egy nagyon furcsa kapcsolatot ismerhetünk meg: egy lány a szülei gyilkosához kerül, majd viszonyuk lesz. Ki az, aki ilyesmit képes kitalálni? Honnan jött az ötlet? Mit hozhat még a jövő? Mindezekre választ kaphatunk, ugyanis a héten A hallgatás mérge írónőjét, Barbara Whest-et faggattuk!


© 2008-2022 Ad Librum Kft.