publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A kisstílű bűnözőből lett iszlám terrorista a poklot is megjárja, hogy az embervadászat és a börtön tüzes légkörében megtisztuljon korábbi téveszméitől, és megtalálja saját útját.

Könyv Guru, 2019.

128 oldal 120x200 mm 140 gr. 2690 Ft ISBN 978-615-5803-47-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1345 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Kovács Gyula: A legbelsőbb fegyver

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Francois Delacroix, a kisstílű bűnöző egy muszlim hitszónok hatására csatlakozik egy dél-franciaországi terrorista sejthez. A csoportbeli élményei hatására azonban teljesen kiábrándul új hitéből és megszökik. Korábbi társaival és a rendőrséggel a nyomában a poklot is megjárja, hogy az embervadászat és a börtön tüzes légkörében megtisztuljon korábbi téveszméitől, és megtalálja saját útját.

Aktuális-e még az iszlám terrorizmus? Interjú Kovács Gyulával

Ma négy éve jelent meg Dr. Kovács Gyula kalandregénye az iszlám terrorizmusról. Ebből az alkalomból kérdeztük a szerzőt a regénye aktualitásáról. A Könyv Guru interjúja

Olvasson bele!

Abu Rashid al-Rahmánnál szebben senki nem beszélt a szószéken, legalábbis akkoriban így gondoltam. Abban a marseille-i kis mecsetben semmiképp, ahol többször is láttam szónokolni. Az imám beszédei egyszerre voltak indulatosak és ékesszólók, és mindig tisztában volt vele, honnan hová tart.

“A főhős tudjon jó döntéseket hozni” - a Könyv Guru interjúja Kovács Gyulával

Az Iszlám Állammal kapcsolatos előkészítő kutatásokra is szüksége volt Kovács Gyulának, amikor elkezdte megírni legújabb regényét. A most a Könyv Guru kiadójának gondozásában megjelent, A legbelsőbb fegyver című kötet szerzője mesélt a főhős beszélő nevéről, a legfontosabb dilemmájáról és arról, hogyan talált regénye témájára.

2 évvel később - a Könyv Guru interjúja Kovács Gyula szerzővel

Pontosan két éve jelent meg a Könyv Guru Kiadónál A legbelsőbb fegyver, amely egy kiábrándult iszlám terrorista pokoljárásáról szól. A megjelenés évfordulójára készítettünk interjút a szerzővel, Dr. Kovács Gyulával.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.