publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A varázslatos angol reneszánsz idején, egy képzeletbeli városban játszódó történelmi kalandregény, tele megoldásra váró rejtélyekkel, szerelemmel, nem várt fordulatokkal. Smallhall olyan hely, ahol mindenkinek vannak titkai és mindenkinek a neve összefüggésbe hozható valamilyen botránnyal.

Könyv Guru, 2022.

400 oldal 130x200 mm 437 gr. 3990 Ft ISBN 978-615-6153-83-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Péntek Kamilla: A másik Malody lány

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A másik Malody lány a varázslatos angol reneszánsz idején, egy képzeletbeli városban játszódó történelmi kalandregény, tele megoldásra váró rejtélyekkel, szerelemmel, nem várt fordulatokkal. Smallhall olyan hely, ahol mindenkinek vannak titkai és mindenkinek a neve összefüggésbe hozható valamilyen botránnyal.

Egy ködös reggelen egy fiatal lány holttestére bukkannak a kisvárosban élők. A helyszínen összesereglők azt suttogják, hogy az egyik Malody lány az áldozat. Hogy megtudjuk, melyikük, illetve hogy valóban így van-e, vissza kell fejtenünk az idő fonalát – ez az időutazás pedig nem akármilyen kalandokkal lepi meg olvasóját.

A kötet a Smallhalli mesék második része, amely lazán kapcsolódik az elsőhöz, a Gázlámpához, de önállóan is élvezetes olvasmány. Ez a könyv ugyanis sokkal régebbi időkbe, 1555-be, I. Mária királynő uralkodása idejére repít vissza bennünket.

Hír a megjelenésről

A sikeres első regénye, A gázlámpa után bő egy évvel jelenik meg Péntek Kamilla második fantasyja, A másik Malody lány. A könyv lazán kapcsolódik az elsőhöz, de önmagában is érthető, érdekes olvasmány. Ez a könyv ugyanis sokkal régebbi időkbe, 1555-be, I. Mária királynő uralkodása idejére repít vissza bennünket.

A Könyv Guru interjúja Péntek Kamillával

“Tudom, hogy sokat kell még fejlődnöm, de amit egyszer megalkottam, arra büszke vagyok” – vallja Péntek Kamilla, aki még az érettségi előtt rukkolt elő második regényével, A másik Malody lánnyal. A Könyv Guru Kiadónál megjelent kötet (valójában egy trilógia, a Smallhalli mesék második része) szerzőjét arról faggattuk, hogyan teremtette meg a 16. században játszódó regény történelmi hátterét, miként függ össze két, több száz év különbséggel játszódó történet, mit fogadott meg az előző rész olvasóinak visszajelzéseiből és miért nem akarja még rögtön lezárni a trilógiát.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.