publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Régen angyalok jártak a Földön és látták, hogy az emberek leányai szépek. Ezért gyermekeket nemzettek nekik, akik héroszokká váltak. De mit tesz egy hős, aki a mai világban születik Egyiptom földjére?

Könyv Guru, 2021.

244 oldal 130x200 mm 274 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-6153-77-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Kondi Nikoletta: A sakál fia

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Régen angyalok jártak a Földön és látták, hogy az emberek leányai szépek. Ezért gyermekeket nemzettek nekik, akik héroszokká váltak. Róluk szóltak az ősi legendák. De mi történne, ha ma is így lenne? Mit tesz egy hős, aki a mai világban születik Egyiptom földjére?

Zohár Hanna magyar származású régész egy véletlen folytán kerül az egyiptomi istenek birodalmába. Anubisztól, a holtak sakálfejű istenétől születő fia pedig szülei segítségével elkezdi visszaállítani a fáraó uralmát Egyiptomban. Ebben az első kötetben az ifjú fáraó születését és felemelkedését követhetjük nyomon.

Ez a regény a modern női lélek beavatástörténete, interjú a szerzővel

“Vázlatot kellett volna írni, nem a szívdobbanásaimra hallgatva forgatni a történet menetét” – szűri le önkritikusan új regényének írói tanulságát Kondi Nikoletta, A sakál fia szerzője. A Könyv Guru kiadónál megjelent kötet írójával egyebek mellett arról is beszélgettünk, hogy mi vonzza az egyiptomi mitológiához, hogyan alakította át az antik istenek világát, mit köszönhet Hamvas Bélának és miért szégyelli bevallani, hogy mennyi idő alatt írta meg a könyvet.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.