publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Novellák az ötvenes, hatvanas éveiket taposó férfiakról és nőkről, akik a személyes életútjukkal néznek szembe.

Könyv Guru, 2022.

240 oldal 130x200 mm 308 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-6153-99-9

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Gorbói Tamás: A tó felett, a dombon

Olvasson bele! Google Books

Több mint negyven éve írok. Mindent, amivel megbíztak vagy amire felkértek. Forgatókönyveket, reklám- és referenciafilmeket, tévéműsorok felkonfjait, természet-, dokumentum- és útifilmek narrátorszövegeit, kabaré- és paródiajeleneteket, híreket és kommenteket, reklámszlogeneket, prospektusokat, riportokat, interjúkat, publicisztikákat, tudósításokat. És ki tudja, miket még? Már magam sem emlékszem mindenre.

Úgy éreztem, most eljött az idő, hogy saját gondolataimról, érzéseimről és generációm életéről írjak. Történeteket, hangulatokat, amelyeket sokunk átélt, vagy legalábbis szeretett vagy nem szeretett volna átélni. Mint a műkorcsolyában, a sok kötelező gyakorlat után jöhet a szabadon választott kűr. Ott a zsűri, itt az olvasó fog pontozni.

Gorbói Tamás

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru kiadásában jelenik meg Gorbói Tamás könyve, A tó felett, a dombon.

A Könyv Guru interjúja a szerzővel

Írtam már büfében, vágóasztalon, ricsajos szerkesztőségi szobában, adás közben, mindenhol. De azért a legjobb a csend” – meséli az íráshoz és az alkotáshoz való viszonyáról Gorbói Tamás, akinek nemrég jelent meg a Könyv Guru kiadó gondozásában első szépirodalmi kötete A tó felett, a dombon címmel. A kötet szerzőjével beszélgettünk a “feleslegesség” inspiráló érzéséről, a határidők hatalmáról és arról, hogy mi az, amit nem engedhet meg magának egy regényíró, csak az, aki novellát ír.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.