publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Regény művészetről, szerelemről, szexualitásról, két – egy jellegzetesen női és egy jellegzetesen férfi – szemszögből. Ezoterika és erotika.

Ad Librum Kiadó, 2009.

476 oldal A5 622 gr. 3990 Ft ISBN 978-963-9888-94-4

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBookline

Aimen Klimmeron: Káma Púra. A gyönyörök városa

Olvasson bele! Google Books

Regény művészetről, szerelemről, szexualitásról, két – egy jellegzetesen női és egy jellegzetesen férfi – szemszögből. Egy svéd zenészfiú és egy francia táncoslány párhuzamosan meséli kalandjait, szerelmi életének fontos állomásait, a gyerekkori nemi vágy első rezdüléseitől kezdve a tantrikus szerelem mély, szakrális dimenzióinak feltárulásáig. Életútjuk, amely Közép-Kelet-Európában keresztezi egymást, külső és belső utazás is egyben: kemény megpróbáltatások egész sora, amely révén a két főhős saját lelkivilágának árnyoldalaival találja szemben magát, ugyanakkor olyan tapasztalatokban részesül, amelyek az élet dolgainak mélyebb megértéséhez vezetik őket.

Aimen Klimmeron, jórészt valóságelemekre épülő regénye, Európa legnagyobb Tantra-jóga iskolájának rejtélyes és vitatott világába enged bepillantani, a beavatott szemén keresztül. Szól mindazokhoz, akiket foglalkoztat a szerelem, a szexualitás, és szeretnének erről “szép”-irodalmi megjelenítésben olvasni, vagyis egy felemelő kicsengésű, olvasmányos, ugyanakkor mély bölcsességgel átitatott írást venni a kezükbe.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.