publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Mihez kezdjen az ember lánya, amikor kiderül, hogy nem is egy ember lánya?

Könyv Guru, 2020.

360 oldal 135x200 mm 3990 Ft ISBN 978-615-6153-23-4

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Visima: Átkozott lények. A gyöngy

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Mihez kezdjen az ember lánya, amikor kiderül, hogy nem is egy ember lánya? Szorosabbra húzza fűzőjét és megőrzi tartását, hiszen egy úrinő a halállal is méltósággal néz farkasszemet. Ám mindez nem is oly egyszerű, ha visszafelé ketyeg az óra, miközben boszorkányok és sötét teremtmények loholnak a sarkában. És ha csak egy faragatlan sárkány hajlandó a paktumra, akkor egyenesen pokoli.

Aurea egyetlen álma, hogy izgalmakkal teli élete legyen, mielőtt tökéletes feleségként otthon ücsörögne, de miután vágya rémálomként válik valóra, már-már visszasírja unalmas életét. Kellemetlen kalandok sora veszi kezdetét a még kellemetlenebb Odis társaságában.

A steampunk fantasy történet a XIX. század szellemét és erkölcsi normáit ötvözi a képzeletbeli lények és kreatúrák démoni világával, a modern kor technikai vívmányaival elegyítve. Mert hát néha a szépség csúfságot rejt, a gonoszság valahol megérthető és a szerelem egy életen túlig tartó elsöprő, szeszélyes varázslat, ami szív nélkül is lehetséges.

“Nem regényként indult a projekt” - a Könyv Guru interjúja Visimával

“Nem regényként indult a projekt” – meséli első kötetének megszületéséről Visima, alias Virág-Simonfi Adrienn. A Könyv Guru gondozásában megjelent Átkozott lények – A gyöngy című történet szerzője az interjúban arról is beszél, mi fán terem a steampunk fantasy, hogyan befolyásolja a választott műfaj az írói álnév kitalálását és miként valósíthatja meg valaki az álmait regény formájában.

Hír a megjelenésről

Vajon mihez kezd az ember lánya, ha kiderül, nem is ember lánya?


© 2008-2022 Ad Librum Kft.