publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Rachel, a tizenhárom éves lány, imádja a könyveket. Ezért mindenki utálja. Ám amikor egy iskolakezdés előtti este visszakerül a múltba, a kedvenc könyvébe, hirtelen megváltozik az élete.

Könyv Guru, 2022.

288 oldal 120x200 mm 330 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5758-91-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Arnold Kinga Anna: Az Éjfél-völgyi Gimnázium. 1. Noctisum könyve

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Rachel tizenhárom éves, és imádja a könyveket. Ezért mindenki utálja. Ám amikor egy iskolakezdés előtti este visszakerül a múltba, a kedvenc könyvébe, hirtelen megváltozik az élete. Az Éjfél-völgyi Gimnáziumban meglepetések – és barátok – sora várja, ugyanakkor egy egész iskolányi ellenség is, a Dél-völgyi Gimnázium tanulói.

Régóta köztudott, hogy valaha történt egy baleset, amely miatt a két iskola elidegenedett egymástól, de senki sem tudja, mi történt pontosan. Azt is sejteni lehet, hogy a dél-völgyiek nem fogják annyiban hagyni a dolgot, és bosszút esküdtek. Rachelre és barátaira vár a feladat, hogy megtudják, mire készülnek az ellenséges iskolában.

Rachel egyik barátja, Nóra is próbálja kideríteni az igazságot, miközben számos izgalmas kalandba keverednek. Mindenképpen meg kell fékezniük a délieket, ha nem akarják, hogy elfajuljanak a dolgok…

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru Kiadónál jelenik meg Arnold Kinga Anna ifjúsági regénye, Az Éjfél-völgyi Gimnázium. 1. Noctisum könyve.

A Könyv Guru interjúja a szerzővel

Sok olvasásból merített ihletet az íráshoz, aztán egy nagy füzetbe kezdte jegyzetelni az ötleteit, gondolatait Arnold Kinga Anna, aki még iskolásként adta ki első regényét, Az Éjfél-völgyi Gimnázium című kötetet.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.