Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Negyvenkilenc életév tapasztalata, megélése sűrűsödnek össze negyvenkilenc szerelmes versben. A változatos terjedelmű lírai alkotások önállóan is megállják a helyüket, de vannak köztük olyanok is, amelyek kronológiában, történetükben is kapcsolódnak egymáshoz.

Könyv Guru, 2020.

80 oldal 130x200 mm 106 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-6153-38-8

Jelenleg nem kapható

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Barna Zsolt: Az első negyvenkilenc. Szerelmes szösszenetek

Negyvenkilenc életév tapasztalata, megélése sűrűsödik össze Barna Zsolt negyvenkilenc – elsősorban – szerelmes versében. A változatos terjedelmű lírai alkotások önállóan is megállják a helyüket, de vannak köztük olyanok is, amelyek kronológiában, történetükben is kapcsolódnak egymáshoz.
Egy valódi, annak mélységeiben megélt szerelem története is ez a kötet, amely a megismerkedéstől az elválásig villantja fel a megélt élethelyzeteket, vágyakat, álmokat, olykor szomorúan, máskor humorral fűszerezve.
A mindannyiunk számára ismerős érzelmek, örömök és bánatok átélése ugyanakkor a saját történetünkkel, megéléseinkkel kapcsolatos szembenézésre, sőt akár a már rég eltemetett, elfolytott érzéseink feldolgozására is lehetőséget teremt.

Olvasson bele! Google Books

Kapcsolódó tartalom

“Úgy éreztem, nem tudnék többet írni, kimerültem” - a Könyv Guru interjúja Barna Zsolttal

“Volt, hogy az éjszaka közepén leírtam két sort, amiből másnap vers született” – mesél munkamódszeréről Barna Zsolt, akinek nemrégiben jelent meg Az első negyvenkilenc – Szerelmes szösszenetek című kötete. A Könyv Guru gondozásában publikált verseskötet szerzőjével egyebek mellett arról beszélgettünk, hogy milyen előnyei vannak az elektronikus kiadásnak, miért érezte úgy, hogy fotókkal illusztrálja az egyes darabokat, és mi mindent rejt a talányos cím. BŐVEBBEN


Hír a megjelenésről

Negyvenkilenc életév tapasztalata, megélése sűrűsödik össze Barna Zsolt negyvenkilenc – elsősorban – szerelmes versében. A változatos terjedelmű lírai alkotások önállóan is megállják a helyüket, de vannak köztük olyanok is, amelyek kronológiában, történetükben is kapcsolódnak egymáshoz. BŐVEBBEN© 2008-2021 Ad Librum Kft.