publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Kató, az egykori vöröskeresztes nővér, idős korában visszaemlékszik a huszadik század első felére, nővérei és a saját áldozatokkal, ápolással, kalandokkal, utazásokkal teli életére.

Könyv Guru, 2019.

188 oldal 130 x 200 mm 320 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-5803-75-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2390 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Sára Anna: Az emlékek kulcsa

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy család…

Kezdhetném így is, mert valóban volt egy család hat lánnyal, és ahogy a mesékben történni szokott, náluk is a legkisebb lány élete alakult a legkalandosabban.

Keveset törődtek a világ eseményeivel, pedig a világ nagyban meghatározta sorsukat. A főszereplő, Kató, vöröskeresztes nővérként megjárta a nagy háború hadikórházait, majd végigápolta az azt követő történelmi korokat. Sokfelé utazott, rengeteg helyen járt, sok embert ismert, időskorára mégis szociális otthonba vonult egyik nővérével.

Az otthonba emlékül magával vitt fali tékájuk kulcsa segítségével emlékszik vissza a huszadik század első felében átélt eseményekre, saját és nővérei sorsára.

Könyvbemutató

A Könyv Guru három őszi könyvének bemutatójára látogathattak el az érdeklődők november 20-án a Café57 étterembe. Sára Anna (Az emlékek kulcsa), Almási Márta (Lila plüss, mélykék díszítéssel) és Pap Csaba (Nincs kecmec) szerzőinkkel Gorove Eszter beszélgetett.

"Első ránézésre valóban „csak” női regény" - a Könyv Guru interjúja Sára Annával

“Igyekeztem a helyzeteket a legoptimálisabban „kikerekíteni”, színesíteni, szem előtt tartva a hitelességet is” – érzékelteti Sára Anna, alias Bedéné Szokolay Henriette Anna, hogy a felmenői történetét írva mennyire kellett a fantáziáját használnia.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.