publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A baba, aki igénye szerint szoptatott, altatott és gondozott.

Könyv Guru, 2024.

148 oldal 120x200 mm 3490 Ft ISBN 978-615-6766-00-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2490 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Kollerné Gintli Eszter: Az igény szerinti gyermek

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Kedves Olvasó, egy olyan könyvet tartasz a kezedben, amilyet még valószínűleg sosem. Ebben a csecsemőközpontú gondozási kézikönyvben nem mondják meg, mit hogyan csinálj. Egy ápolónőből lett édesanya gondolatai, tapasztalatai, vívódásai ezek a sorok, aki nehéz babácskát kapott… Néhol egy kis tudományos pluszinfóval felturbózva, hogy azért ne legyen teljesen lagymatag olvasmány.

Ha még nem szültél, vagy éppen az első babádat várod, egész hasznos is lehet. Képet kaphatsz arról, mi várhat rád, hogyan fejlődik a baba, meg hogy miért nem alszik, és miért bőg folyton… Ha már szültél, akkor meg a kíváncsiság vezethet az elolvasás útjára… Hiszen leírom, mit hogyan csináltunk. Kicsit beleshetsz az életünkbe.

Hogy miért ez a címe? Mert Boti egy igény szerint szoptatott, igény szerint altatott, igény szerint gondozott baba. Nyugi, én is megfogadtam, hogy nem fogok „igényszerintezni”… Olvasd el, miért tettem mégis.

„Tegye fel a kezét, akit tízhónaposan megkérdeztek, hogy melyik tányérból szeretne enni” - Interjú Kollerné Gintli Eszterrel

Saját magának küldött e-mailekben pötyögte le könyvének fejezeteit Kollerné Gintli Eszter, miközben kisbabája a karjában pihent. Az igény szerinti gyermek című kötet szerzőjével beszélgettünk kényeztetésről, hisztiről, érzelemkezelésről és szülői igényekről. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.