publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Mr. Kerrish, a hírneves mesterdetektív újabb megbízatást kap, amikor a közkedvetl Lord Richwoodot váratlanul meggyilkolják. Mr. Kerrish a segédje, Oliver Brown társaságában egy vidéki kisváros impozáns kastélyában kezd nyomozásba.

Könyv Guru, 2022.

404 oldal 130x200 mm 455 gr. 3990 Ft ISBN 978-615-6153-85-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Bencze Lilien Alexa: Az ördög játszmája

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Mr. Kerrish, a hírneves mesterdetektív újabb megbízatást kap, amikor Lord Richwoodot váratlanul meggyilkolják. A hatóságok tanácstalanok, hiszen a bőkezű és jóságos főúrnak nem akadtak ellenlábasai.

Mr. Kerrish a segédje, Oliver Brown társaságában rögtön a bűntény helyszínére, Edenville-be utazik, hogy a vidéki kisváros impozáns kastélyában nyomozásba kezdjen. Azonban az ügy a szokásosnál is bonyolultabbnak bizonyul, az újonnan felfedezett nyomok pedig több személyt is gyanúba kevernek.

Az épület falai között titkok és sötét árnyak lappanganak, ármánykodás és halálos veszedelem leselkedik a gyanútlan áldozatokra, s éjszakánként az ódon kastély folyosóin egy bosszúszomjas kísértet bolyong.

Hír a megjelenésről

Az ördög játszmája krimiben Mr. Kerrish, a hírneves mesterdetektív újabb megbízatást kap, amikor Lord Richwoodot váratlanul meggyilkolják.

A Könyv Guru interjúja a szerzővel

Unaloműzésképpen kezdett novellát írni egy borongós délután az őszi szünetben, de mivel ennek “korlátai” szűknek bizonyultak, végül négyszáz oldalas detektívregény lett belőle – meséli Bencze Lilien Alexa, akinek most jelent meg első kötete, Az ördög játszmája címmel. A Könyv Guru Kiadónál megjelent viktoriánus korabeli krimi szerzőjével beszélgettünk a csavaros sztorik összeállításának kulisszatitkairól, hogy milyen címötleteket vetett el, mire rátalált az igazira, mikor van ideje könyvet írni egy iskolásnak és milyen érzés volt kézbevenni első könyvét.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.