publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Dörfler Katalin (1954) kisgyerekkora óta ír. Írásai többek között az Álomban, ködben, harmatban, a Szótól szóig és a NOVUM #12 antológiában, az Európa, mi is jövünk válogatott gyűjteményben és a Tiszavidék című folyóiratban jelentek meg.

Könyv Guru, 2022.

324 oldal 130x200 mm 352 gr. 3590 Ft ISBN 978-615-6440-18-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Dörfler Katalin: Belenéztem a Napba

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Belenéztem a Napba, és megláttam a lelkem. Megláttam mindazt, ami hosszú évek alatt megtörtént velem. Elmondhatatlan, hogy mennyi szín van és volt életem festővásznán! A sok élmény és megtapasztalás, ami engem ért, számtalan tanulnivalót, örömet, bánatot, reményt, hitet és szeretetet adott. Ezekről ad számot ez az önéletrajzi ihletésű novelláskötet.

Dörfler Katalin (1954) kisgyerekkora óta ír. Verseskötete Fáznak a csillagok címmel készült el. Írásai megjelentek az Álomban, ködben, harmatban, a Szótól szóig és a NOVUM

12 antológiában, az Európa, mi is jövünk válogatott gyűjteményben, a Tiszavidék című folyóiratban és a Fényszóró lapban. Szerkesztőként működött közre Oszlár Zsuzsanna mesekönyveiben (Tűzben nyíló bűvös virág és Csendül az éj). Életsarok címen riportokat készített, irodalmi esteket tartott.

Én az írásban komponálok, a hímzésben festek, és a gyöngyözésben alkotok, ez vagyok egészben én, ez a mottóm.

Megjelent!

Dörfler Katalin: Belenéztem a Napba című könyve a Könyv Guru gondozásában jelenik meg.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.