publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Mi történik, ha két ember szerelemre lobban egymás iránt, ám egy földrész és két merőben eltérő társadalom és kultúra választja el őket egymástól? Budapest és Bombay kapocs vagy válóok lesz számukra? A döntés nem könnyű. Izgalmas, fordulatokban gazdag, ízig-vérig 21. századi történet.

Könyv Guru, 2019.

240 oldal 130x200 mm 268 gr. 3290 Ft ISBN 978-615-5803-62-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2290 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Bettina Benton: Bombay kontra Budapest

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Anna, a negyvenes angoltanár a válása óta rá se nézett egyetlen férfira sem, csak a munkájának él. Egy nap angol ismerőse, Thomas arra kéri, mutassa meg milliomos barátjának, Shekhar Sharma indiai üzletembernek Budapestet. A kezdeti bizalmatlanság után a két ember gyorsan megkedveli egymást. A negyedik nap végére Anna kétségbeesetten eszmél rá, hogy beleszeretett a férfiba, és úgy tűnik, a férfi sem közömbös iránta. Csakhogy mindkettejük családjának megvan a véleménye a viszonyról. Elindul a harc, amelyben az eszközök nem mindig tisztességesek. Lehet-e jövője a kapcsolatuknak? Át lehet-e hidalni a földrészek és eltérő kultúrák közötti távolságot? Anna csakhamar választás elé kerül: Bombay vagy Budapest?

Rádióinterjú Bettina Bentonnal

A Klub Rádió Fülbevaló című műsorának vendége volt Bettina Benton, akit Bombay kontra Budapest című regényéről kérdeztek.

"A szerelem nem győz le mindent" - a Könyv Guru interjúja Bettina Bentonnal

A tágabb családom igencsak multikulturális, van közöttünk német, olasz, és nem sok hiányzott, hogy egy nem európai is bekerüljön közénk. Származásomat tekintve az én ereimben is csörgedezik külhoni vér (kiében nem?), ezzel együtt abszolút magyarnak vallom magam.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.