publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Éld át és értsd meg a terápiát Mira történetén keresztül!

Expert Books, 2017.

284 oldal 135x200 361 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-5686-77-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2390 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Böhönyey Márta – Tóth Melinda: Mira. Így váltsd meg a világod!

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Éld át és értsd meg a terápiát! - Pszichorendelés könyvben!

Mira rejtélyes csomagot kap, ezzel különös egybeesések sora veszi kezdetét…

Mi köze a halsütöde logójának a hányattatott szerelmi élethez?

És a kis hableánynak a manipulatív főnökhöz?

Hogy válhat egy bársonyboleró megsemmisítő fegyverré egy szülő kezében?

Hogy vértez fel egy jó barát egy krokodillal, és a még ennél is rettenetesebb üveggolyókkal szemben?

A népszerű pszichológusduó első, formabontó könyvében Mira regényes életét nyomon követve bepillantást nyerünk a terápia hagyományosan zárt ajtaja mögé, hogy aztán a regényben olvasottak tudományos hátterére is fény derüljön.

A kapott támpontok alapján saját életünkben is beazonosíthatjuk azokat a sokszor észrevétlen önsorsrontó beidegződéseket, amelyek miatt újra meg újra hasonló nehézségekbe ütközünk. A mű nem csak abban segít, hogy jobban megértsük magunkat, hanem abban is, hogy a gyakorlati útmutatót követve megszakítsuk ördögi köreinket.

[Szerzői megjegyzés]()

"A könyvben szereplő alakok a képzelet szüleményei. Minden élő vagy halott személlyel való hasonlóságuk a véletlen műve, és nem tükrözi a szerzők szándékát."

A szerzőkről

Jelenleg 18.000 főt meghaladó Facebook közösségük követi ismeretterjesztő írásaikat és tévés, rádiós megjelenéseiket. Emellett Hurrá Hétfő néven indították el programsorozatukat a Mika Tivadar Mulatóban 2015 márciusában, ami annyira kinőtte magát, hogy 2015 december óta az Akváriumban tartják többnyire teltházas estéinket. 2016 tavaszán a legsikeresebb előadásaikkal országos turnéra indultak, de számos meghívásnak és egyéb felkéréseknek is eleget tettek, így szerepeltek például a BGE, a KGRE, a Havervagy és Tibi Atya színpadán is.

Pár adat megjelenéseikről:

Értékelés a Miráról

"A regény valóban bepillantást enged az olvasó számára a pszichoterápia zárt ajtaja mögé. Egymással párhuzamosan láthatjuk a főszereplő belső világát, konfliktusait feltárulni, s kapunk képet egy pszichoterápiás irányzat belső rendszeréről, gyógyítási mechanizmusáról." Folytatás a linken

Mira bemutatkozik a Nemzetközi Könyvfesztiválon

Kiadói könyvbemutató 2017. április 22-én 15 órakor a Millenárison.

Ízelítő a Mirából

Szabadon olvasható részlet a Mirából.

“Egy napot is sok arra vesztegetni, hogy ne a valódi önmagunk legyünk”

“A könyvben olyan gyakorlatokat javasoltunk, amelyekkel bárki egyedül is megpróbálkozhat” – magyarázza Böhönyey Márta és Tóth Melinda, milyen szemlélettel írták közös könyvüket, a Mira – Így váltsd meg a világod című rendhagyó kötetet. Az Éld át és értsd meg a terápiát Mira történetén keresztül! szlogennel reklámozott könyv a napokban jelent meg az Expert Books kiadó gondozásában. A szerzőpáros az interjúban mesél arról, hogy hogyan alkották meg a főhősnő karakterét, miért írtak két könyvet egy helyett, mi volt a legnehezebb a sztori összeállításában és hogy szemérmesebbek-e a lelki dolgaik feltárásában a férfiak.

Adatlap a Molyon

Értékelések, vélemények a Moly.hu látogatóitól.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.