publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Csányi Vilmos: A doktor úr szerencsére nemcsak az orvosláshoz ért, remek tolla van, és egy-egy esetből érdekes, izgalmas történetek kerekedtek ki, melyeket minden állatszerető ember szívesen olvashat.

Könyv Guru, 2019.

248 oldal 130x200 mm 281 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-5803-74-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Dr. Bujáky Miklós: Egy állatorvos történetei – nem csak állatokról

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A kutyák szőrös gyerekek, a malacok pedig kövér kutyák...

Nagyon jó viszonyban vagyok az állatorvosokkal a kutyák miatt. Az írásaim fellendítették a forgalmukat, nekem pedig, ha imádott Gusztimat valamiért nem érem el, rendelkezésemre állnak az ország bármely részén. Ilyen helyzetben ismertem meg a könyv szerzőjét is, akihez a gondatlanságból agyonetetett Jankát vittük. Én csak egy aprócska csontot adtam neki, de a hat vendég nálunk ugyanazt gondolta, mint én, egy pici darab nem számít, és olyan kedvesen kéri. Hét már számított. A doktor úr, a szerző, nem az orvostudományok magaslatairól szólt nekem, hogy tegye a kutyáját a vizsgálóasztalra, hanem mint minden rendes kutyabarát ember, leguggolt Jankához, és beszélgetett vele. Megegyeztek, feltette a vizsgálóasztalra… Janka a második és a harmadik alkalommal is szívesen jött a rendelőbe.

Szóval ilyen állatorvos a szerző. Ha viszont elolvassák ezeket a „jegyzeteket”, kiderül, hogy nemcsak a kutyákkal, de minden állattal jól megvan, történetei nemcsak egy-egy állatorvosi problémáról szólnak, hanem az állat és az ember különleges kapcsolatairól is. A doktor úr szerencsére nemcsak az orvosláshoz ért, remek tolla van, és egy-egy esetből érdekes, izgalmas történetek kerekedtek ki, melyeket minden állatszerető ember szívesen olvashat. Csányi Vilmos

"Nemcsak én gyógyítom az állatokat, ők is gyógyítanak engem" - VEOL

"A jó állatorvos ért az állatok és az emberek nyelvén is, mert egymás nélkül sosem jönnek be a rendelő ajtaján – vallja a népszerű veszprémi állatgyógyító. " Interjú a Veszprém Online-on

“Azt kell csinálnom, amit szeretek és azokkal lennem, akiket szeretek” - Könyv Guru interjúja

“Tudatosan ügyeltem a szakmaiság visszafogására, mert a könyvet széles olvasótábornak szántam, a gyerekektől a nyugdíjasokig” – meséli Dr. Bujáky Miklós, aki most megjelent kötetében állatorvosi praxisából adott közre 48 kis történetet. Az Egy állatorvos történetei – nem csak állatokról című, a Könyv Guru kiadó gondozásában megjelent gyűjtemény szerzője az interjúban beszél arról, hogyan szőtt családtörténetet is az állatos írásokba, milyen módon ügyelt a szereplők személyiségi jogaira és miként tervezi feldolgozni a munka közben jelentkezett alkotói válságát.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.