publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Csányi Vilmos: "Folytassa, doktor, mert remek élményeket szerez írásaival az olvasóknak. Sok izgalmas, néha megható, de mindig elgondolkoztató történetet kapunk kutyákról, macskákról, kecskékről és legfőképpen emberekről."

Könyv Guru, 2021.

252 oldal 130x200 mm 315 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-6153-67-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Dr. Bujáky Miklós: Folytassa, Doki!

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Folytassa, doktor, mert remek élményeket szerez írásaival az olvasóknak. Sok izgalmas, néha megható, de mindig elgondolkoztató történetet kapunk kutyákról, macskákról, kecskékről és legfőképpen emberekről.

A doktor úr nem csak állatorvosi szemmel figyeli a rendelőjébe érkező párost. Ugyan a szakmai munka a legfontosabb, reménytelen esetek is jóra fordulhatnak, ha az orvos érti a dolgát, de ő a gazdákat, az embereket is figyeli. Meg kell állapítanom, kiváló humánetológus. Történeteiben a beteg kutya és a sokszor pszichológusi figyelemre szoruló gazda egyformán érdekli, és a saját keretei között igyekszik mindkettőn segíteni.

Bár az ember azt képzeli, hogy végleg otthagyta az állatvilágot – sokszor teszek eredménytelen kísérleteket, hogy ennek hiábavalóságára embertársaimat figyelmeztessem –, de ha elhagyja a kultúra biztos fogódzkodóit, hamar kiderül, hogy érzelmes, érzékeny és szociális kapcsolataiban úgy reagál, ahogyan állattársai szoktak. Állatorvos számára nyitott könyv. Nagyon elegáns, ahogyan saját magát elhelyezi ebben a komplikált világban. Remekül használja az öniróniát, és elkerüli a szakmai vagy morális dominancia kétes eszközeinek használatát. Aki elolvassa a könyvet, kicsit másképpen fogja látni a világot.

Csányi Vilmos

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru gondozásában jelenik meg Dr. Bujáky Miklós második könyve, a Folytassa, Doki!

Az állat sokszor csak tünethordozó - a Könyv Guru interjúja Bujáky Miklóssal

“Szorongás ellen legjobb a macska, de csak akkor, ha ő maga egyensúlyban van” – hangsúlyozza Bujáky Miklós, akinek immár második kötete jelent meg állatorvosi praxisából gyűjtött történeteiből.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.