publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Egy női szívet jobb nem összetörni, mert az ilyen szívfájdalmat olyan bosszú követheti, amely elől nincs menekvés. Helene rábólint egy olyan szerződésre, amelybe a szerelem hajszolja bele, és csak később eszmél rá, hogy részben azért is tette, hogy revansot vegyen a férfin, aki megbántotta őt, mégis kimondhatatlanul vágyik rá.

Könyv Guru, 2021.

128 oldal 120x200 mm 144 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-6153-43-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Czine Vanessza: Bűnös vonzalom

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást. Helene Rose élete gyökeresen megváltozik, amikor az övétől radikálisan különböző életvitelű Liam West betoppan az életébe. Az egymásra találásuk utáni gyönyörű időszakot azonban hamar beárnyékolja a rideg valóság – a fiú élete másról sem szól, mint a bűnözésről és a bajkeverésről.

De azt is mondják, hogy egy női szívet jobb nem összetörni, mert az ilyen szívfájdalmat olyan bosszú követheti, amely elől nincs menekvés. Helene rábólint egy olyan szerződésre, amelybe a szerelem hajszolja bele, és csak később eszmél rá, hogy részben azért is tette, hogy revansot vegyen a férfin, aki megbántotta őt, mégis kimondhatatlanul vágyik rá.

Hír a megjelenésről

Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást. Erre épül Czine Vanessza: Bűnös vonzalom című kalandregénye, amely a Könyv Guru kiadásában jelenik meg.

"Miattam változott meg" - a Könyv Guru interjúja Czine Vanesszával

Egy novellaverseny, egy Britney Spears dal és a karantén által biztosított szabadidő is segítette, hogy néhány hónap leforgása alatt megszülessen a Bűnös vonzalom című romantikus regény. A Könyv Guru kiadó gondozásában napvilágot látott történet szerzőjével, Czine Vanesszával beszélgettünk arról, miért olyan izgalmas a nők számára egy rosszfiú, és mi a buktatója ezeknek a kapcsolatoknak, hogy miért olvashatnak férfiak is egy romantikus regényt, és miért nem akart semmiképpen sem írói álnéven publikálni.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.