publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A könyv témája egy szóval kifejezve az elfogadás. Kati, a ötven év körüli női főhős álmodik. Álmodik más emberek életéről, utazásról és szerelemről, miközben beleszövi azok történetébe a saját vágyait. Azután fölébred, és elfogadja a valóságot. Bár a téma romantikus, a mélyebb gondolatoktól sem mentes. És nem is a szokásos happy enddel végződik.

Könyv Guru, 2019.

160 oldal 130x200 mm 185 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-68-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Callen Indigo: Gyere velem!

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Davidet, a jóképű, de már csöppet sem fiatal pilótát a repülésen kívül semmi más nem érdekli. Amikor pár éve elveszítette imádott feleségét, a munkahelyén egy olyan végzetes hibát követett el, ami miatt azonnal lefokozták. Egy nap azonban történik valami, ami mindent megváltoztat. A változást egy furcsa álom indítja el, de amikor úgy tűnik, hogy David élete végre révbe ért, akkor az álomból lett valóság ismét álommá változik. Egy olyan álommá, melyet egy asszony álmodik. Egy asszony, akinek valamiért nem teljes az élete. Mit jelent bölcsen ébredni egy hosszú éjszaka után? A könyv végére ez is kiderül.

A misztikumoktól sem mentes történet olyan változatos sorsú emberekkel ismerteti meg az olvasót, akik az ausztráliai metropoliszból, Melbourne-ből egészen a Salamon-szigetekhez tartozó Anuta kicsiny szigetéig kísérik őt.

"Más lehetőség eszembe sem jutott" - a Könyv Guru interjúja Callen Indigóval

„Itt ülök a vonaton, olvasom amit írtál és sírok.” Ez volt az első olvasójának reakciója a regényére, aminek hatására Callen Indigo, alias Kormányos Ildikó Csilla eldöntötte: kiadja a kötetét.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.