publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Alice ráveszi Sophie-t, hogy tartson vele egy nyári táborba, és ezzel kezdetét veszi életük egyik legfergetegesebb nyaralása. Hamarosan kiderül, hogy a Camp-Feszt inkább fesztivál, mint tábor...

Könyv Guru, 2021.

440 oldal 135x200 mm 502 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-6153-59-3

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Borza V. Eszter: Camp-Feszt. A Camp-trilógia első része

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A nyár a legtöbb tini életében a bulizásról, a haverokról, az utazásokról, élmények szerzéséről szól. De vajon hogy töltik szabadidejüket az olyan introvertált, sorozatfüggő lányok, mint például Sophie, aki csak a legjobb barátnőjével, Alice-szel tartja a kapcsolatot?

A nyár utolsó hónapjában Alice ráveszi Sophie-t, hogy tartson vele egy táborba, és ezzel kezdetét veszi életük egyik legfergetegesebb nyaralása. Hamarosan kiderül, hogy a Camp-Feszt – kora délutántól hajnalig tartó koncertjeivel – sokkal inkább nevezhető fesztiválnak, mint egyszerű tábornak, mely laza szabályaival, hangulatos faházaival és nem utolsósorban a helyszínéül szolgáló gyönyörű erdővel csábítja a fiatalokat.

A lányok azonban végül még egy fesztiválélménynél is sokkal többel gazdagodnak – új barátokat szereznek, felejthetetlen kalandokban lesz részük, és még egy kis szerelem is szövődik a tábor ideje alatt. És ha mindez nem lenne elég, a történet végén még egy meglepő titokra is fény derül…

A Mandi Könyvtára blog a Camp-Fesztről

A Könyv Guru kiadó gondozásában jelent meg ez a kötet egy eléggé tetszetős borítóval. A fülszöveg nem mozgatott meg, egy klisés tinisztorira számítottam...

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru Kiadó gondozásában jelenik meg Borza V. Eszter ifjúsági regénye, a Camp-Feszt, amely a tinik nyári kikapcsolódásába enged bepillantást.

Megálmodta - a Könyv Guru interjúja Borza V. Eszterrel

Egy ötvenes éveiben járó férfi is nyugodtan elolvashatja a romantikus tiniregényt, ha másért nem, a nosztalgiázás kedvéért – véli Borza V. Eszter, akinek most jelent meg Camp-Feszt című regénye, egy trilógia nyitókötete. A Könyv Guru kiadó gondozásában napvilágot látott történet szerzőjével beszélgettünk álmokból születő regényekről, trilógiaszerkesztésről, írói könyvmarketingről és arról, miként küzd az ellen a sztereotípia ellen, hogy “egy írónak kevés a barátja”.

Borza V. Eszter és a Camp-Feszt a sajtóban

Idén nyáron jelent meg a Camp-Feszt, a fiatal Borza V. Eszter első ifjúsági regénye. A sajóörösi írónőről és könyvéről gyakran beszámolt a területi sajtó.

A Camp-Feszt a Nagy Könyves Beavatáson

Nemrég értesítették Borza V. Esztert, a Camp-Feszt című ifjúsági regény fiatal íróját, hogy könyvét beválogatták a Nagy Könyves Beavatás könyvei közé, sőt felkérték zsüritagnak a jövő évi tavaszi eseményre.

Közönségtalálkozón volt Borza V. Eszter

Tiszaújvárosban október végén volt könyvbemutatója Borza V. Eszternek, a Camp-Feszt című ifjúsági regény szerzőjének.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.