publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Ad Librum Kiadó, 2008.

286 oldal A5 2990 Ft ISBN 978-963-9888-38-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLíra

Christian Crow: A polip barlangjában

Gabriel Cromwell nem az emberiség mintapéldánya. Felesége elvált tőle, az apja kitagadta, de szerencsére legalább alkoholizmusából sikerült kigyógyulnia. Mindezek ellenére munkáját tisztességesen végzi, s élete a már lassan megszokott, sanyarú, agglegényi mederben csordogál - egészen egy borús, esős, májusi estéig.

Midőn hazafelé tart könyvtári kutatómunkájából, az őt szüntelenül követő idegenben egykori szerkesztőtársára ismer. Cromwell hezitál ugyan, hogy beengedje-e a lakásába, lévén legutóbbi találkozásuk nem a béke jegyében zajlott, azonban furcsa dolgot észlel a rejtélyes férfin.

Az egykori szerkesztőtárs fél. Retteg, s közben elejt néhány kósza megjegyzést egy mágikus erejű tárgyról, mígnem egy ismeretlen merénylő ki nem oltja az életét.

Az események ekkor felgyorsulnak, s Gabriel Cromwell nyugodt élete egy-kettőre megbolydul. Kutatni kezd, vajon ismerőse kinek állhatott az útjában, s közben egyre képtelenebb dolgok derülnek ki az egykori szerkesztőtársról. Ki volt valójában ez a férfi? Ki küldi a rejtélyes fenyegetéseket Cromwellnek? És vajon mit jelképez az a furcsa szimbólum, amelyet a bejárati ajtóra tűzött levélen talál?

Cromwell, tudtán kívül olyan események kereszttüzébe kerül, amelyekben senki és semmi nem az, aminek látszik, s amelynek megoldási kulcsa az ő kezében van… A probléma azonban csak annyi, hogy ő maga sem tud róla.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.