publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Thomas Noble, a bestseller író, élete fenekestül felfordul, amikor egy baleset után egy olyan városban tér magához, amely nem szerepel egyetlen térképen sem, és látszólag semmilyen kapcsolatban nem áll a külvilággal.

Könyv Guru, 2019.

240 oldal 130x200 mm 270 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-66-6

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Juhos Gábor: Clearview

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Thomas Noble bestseller író, ám környezetének köszönhetően mégsem vált büszkévé, nagyzolóvá. Egy nap fenekestül felfordul az élete, és minden, amit eddig biztosnak hitt a világában, megkérdőjeleződik. Miközben azon dolgozik, hogy visszaszerezze széthullott életének kapaszkodóit – köztük a feleségét, akire gyakorlatilag egész eddigi életét építette –, balesetet szenved, és amikor magához tér, egy különös helyre bukkan: Clearview városa nem szerepel egyetlen térképen sem, és látszólag semmilyen kapcsolatban nem áll a külvilággal. Miközben azon dolgozik, hogy hazajusson, egy titokzatos idegen befolyásának köszönhetően szembesül a ténnyel, hogy az egyetlen kiutat az jelentheti, hogy minél jobban bekapcsolódik a város életébe, egyúttal a saját döntéseit is újragondolva.

"Talán egyfajta mérföldkőhöz is értem" - a Könyv Guru interjúja Juhos Gáborral

“Az építő jellegű kritikákért néha erőfeszítéseket kell tenni, és nem engedni, hogy köntörfalazzanak az embernek” – mondja Juhos Gábor, akinek hatodik regénye jelent meg a Könyvhétre.

Részlet Csőre Gábor előadásában

A Könyv Guru kiadványából, Juhos Gábor Clearview című könyvéből, olvas részletet Csőre Gábor egy videómontázs kíséretében.

Olvasson bele!

Részlet Juhos Gábor Clearview című misztikus krimijéből.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.