publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A sötétségdémon, az őrült lány és a dorbézoló trónörökös

Könyv Guru, 2024.

400 oldal 130x200 mm 5990 Ft ISBN 978-615-6440-88-4

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (3990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Demendi Zita: Démonkrácia. A lázadás ára

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A SÖTÉTSÉGDÉMON, AKINEK LÉTELEME A TÖRVÉNY

BLACKET egy nap az apja ki akarja zökkenteni a barátnője gyászolásából, és magával viszi egy megbízatásra, ahol az egyik régi barátja várja őket. Ám Bajtársból időközben őrült forradalmár lett, aki veszélyes szimulációba kényszeríti őket, hogy végezhessen velük. Black csak a testvéreiben és az angyalok jószívűségében bízhat, ha élve ki akar szabadulni.

AZ ŐRÜLT LÁNY, AKI TÚL SOK FILMET NÉZ

Az iskolában deviáns KATARINA mindig is arról álmodott, hogy egyszer ő lesz a kiválasztott. A pubertáskori vágydémonaival való küzdelme után sikerül újra átkelnie az anarchikus Nem Valósvilágba, ahol egy izgalmas küldetés zúdul a nyakába. Egykori mentorának élete a tét és rá kell jönnie, hogy főszereplőnek lenni nem csak játék és mese, hiszen a merénylő a vérére hajt, és egyre növekszik az ereje.

A DORBÉZOLÓ TRÓNÖRÖKÖS

SÓLYOM, a jóképű tűzdémon mindig is menekült a politika elől, de amikor a forradalmi eszmék ismét felütik fejüket a birodalomban, kénytelen belekóstolni a felelősségtudatba. Öccse megmentése során választania kell, hogy melyik oldalon áll egy olyan harcban, ahol nehéz eldönteni, kinek van igaza.

„A többi kötetet nem hét év alatt szeretném befejezni” Interjú Demendi Zitával

Arról is regényt lehetne írni, hogyan készült el hét év alatt első regénye – meséli Demendi Zita, aki még kamaszként vágott bele Démonkrácia – A lázadás ára című első kötetébe, egy trilógia nyitódarabjába. De miért akar legközelebb részletes vázlatot készíteni, hogyan segítették íróvá válni különféle közösségek, és mit köszönhet a ChatGPT-nek? A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.