publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Pusztulni kezd a város, pusztulni kezd a lány új otthona is. Mintha ő sehol nem lehetne boldog. Fantasy.

Könyv Guru, 2018.

288 oldal 130x200 mm 356 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-16-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Derenkó Dániel: Az erdő vándorai (Emma Delington sorozat 2.)

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Emma 11 évesen nekivág Európának, hogy megtalálja azt a szeretetet és békét, amit Londonban elveszített. Ám úgy tűnik, a sors még mást is el akar venni tőle: őt, saját magát. Hollandiában egy viharos éjszaka után már nincsenek emlékei. Nem tudja, ki ő, és honnan jött. Egy új, szépnek ígérkező élet veszi kezdetét egy mesés erdei iskolában, amely életet azonban hamarosan rettegett árnyak fenyegetik meg. Pusztulni kezd a város, pusztulni kezd a lány új otthona is. Mintha ő sehol nem lehetne boldog. Vajon elég bátor és eszes ahhoz, hogy megőrizhesse ezt az életét, vagy erről is le kell mondania? Vajon elég erős, hogy megmentse barátait az utcára kerüléstől és a haláltól? Vajon megleli emlékeit? És vajon képes megőrizni önmagát, vagy a világ árnyai őt is megmérgezik?

Beleolvasó

A kis triónk is megkapta a felszólítást az óvatosságra, mikor fészeklesre küldték őket. Ez egy kéthetes feladat, melynek során a levelek takarásától megszabadult fészkeket könnyebben fel lehet lelni, feljegyzéseket kell készíteni róluk csoportokban, mik lakhatnak bennük, hogyan élhetnek, majd az egész munkát be kell mutatniuk. Így készítenek egy kis dokumentációt az erdő élőlényeiről. Mindhárman nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a feladatba, és ez a lelkesedés ki is tartott mindvégig. Kivéve Urielnél, bár erről nem ő tehetett. A két hét lejárta előtti napon szörnyen rossz bőrben járta az erdőt. Jázon talán észre sem vette, talán igen, mindenesetre ismét óvodás énjét mutatta, és fék nélkül szaladgált fel s alá az erdőben. Nesze neked óvatosság! Ám Elza nem bírta tovább nézni Uriel szenvedését.....

“Sokszor keverem olyan helyzetbe is a szereplőket, melyeket előzetesen nem terveztem”

“Szeretem “útkeresési, erkölcsi nevelési” regénysorozatként emlegetni Emma történeteit, egy amolyan ifjúsági köntösbe bújtatott filozofikus kérdésfelvetésként” – határozza meg új regénye műfaját Derenkó Dániel. Az erdő vándorai kötete a napokban jelent meg a Könyv Guru kiadó gondozásában. A szerzővel egyebek mellett beszélgettünk arról, milyen nehézségeket jelent egy többkötetes regénysorozat történeteinek összehangolása, miféle nagy kérdéseket feszegetnek az Emma Delington-sorozat kötetei, és miért okozhat gondot egy rendhagyó műfajú regénynek kiadót találni.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.