publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Az Angliában élő szerző körbejárja a nőket érintő intim témákat – tabuk nélkül, őszinte és közvetlen hangnemben megadva a megfelelő segítséget.

Szerzői kiadás, 2011.

172 oldal 170x240 mm 326 gr. 2990 Ft ISBN 978-963-08-0891-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Ditke Soltesz: Női intim szféra

Célom nem az volt, hogy

bármit is megtanítsak neked,

sokkal inkább az, hogy önmagadon

belül megtaláld a választ.

A nyilvánosság előtt állandó, és tabumentes az intimitás, de a sajátunké még változatlanul zavarba hoz minket. Így hát kérdések, kétségek vannak bőven...

A nőiesség az intimitásban teljesedik ki – ugyanakkor pont ezen keresztül válunk sérülékennyé és kiszolgáltatottá is. A tévhitek, a félelmek, a neveltetés bénító bűntudata vagy a megfelelés kényszere még a mai napig jelen vannak a nők intim életében, melyek visszafogott vágyaikban, fájdalmaikban és betegségeikben nyilvánulnak meg.

Nőnek lenni különleges létállapot, ami megkívánja, hogy ismerjük és megértsük a testünk igényeit, üzeneteit s változásainak jelentőségét.

És, akkor valójában mitől lehet kiegyensúlyozott az intim életed?

Természetesen ez egyénenként, igényenként és életkoronként eltér.

Egy ami azonos – a hozzá vezető út!

Most megnyílik egy ajtó, melyen keresztül feltárulhat előtted intim életed jobbá tételének szükségszerűsége. Akár úgy, hogy képes leszel saját érdekeid és nőiséged igényeit egy kapcsolatban jobban képviselni, vagy úgy, hogy felismered betegségeid hátterét és női egészséged megőrzésének lehetőségét.

Mindez alapja annak is, hogy életedben a szex mámorító vágyat, élvezetet, beteljesülést jelenthessen, s ne csalódásokat, fájdalmakat vagy kellemetlen kötelességet...


© 2008-2022 Ad Librum Kft.