publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Nyolcvan egyedi hang és legalább ennyi, ha nem több személyiség. A szerzőkben egyetlen dolog közös: bloggerek.

Ad Librum Kiadó, 2009.

366 oldal 170x245 mm 666 gr. 2990 Ft ISBN 978-963-9888-74-6

Már nem kapható

Bialkó-Hermán László Gergő: e-BOK avagy Válogatás a kortárs naplóírók munkáiból

Ezt a könyvet mintegy nyolcvanan írták. Legtöbbjük nem ismeri a másikat, soha nem is találkozott a többi szerzővel. Nyolcvan történet, amely Magyarországon, Franciaországban, Angliában és az Egyesült Államokban játszódik – többek között. Nyolcvan egyedi hang és legalább ennyi, ha nem több személyiség. A szerzőkben egyetlen dolog közös: bloggerek. Az interneten vezetik naplójukat. Közkinccsé teszik titkos gondolataikat, vágyaikat. Írnak boldogságról, depresszióról, szerelemről, gyűlöletről, erotikáról, apátiáról.

Ha Önnel valamely város, valamely utcáján szembejönne egy szerző, nem ismerné fel. A neve sem csengne ismerősen. E könyv nyolcvan szerzőjének többsége elbújik a világhálón egy fantázianév, egy előre megtervezett (vagy hirtelen felindulásból kitalált) virtuális entitás mögé.

A könyvben olvasható történetekbe nem nyúltunk bele, ezért előfordulhat, hogy az olvasó olyan szöveggel is találkozik, amelyben nincsenek ékezetek vagy éppen a mondatok kisbetűvel kezdődnek. Ez nem a lustaság, vagy a hozzá nem értés következménye. Így írnak ők.

Ez a könyv, bár vaskos, csak nagyon kicsi szelete a magyar blogkultúrának. Mégis tanulságos, szórakoztató és talán még tanít is.

Bialkó László Gergő – szerkesztő

A bevételből a Peter Cerny Alapítványt támogatjuk.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.