publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Bubi, a spániel egy sebészeti beavatkozásnak köszönhetően képessé válik az emberi gondolkodásra, ám kutya „énjét” sem veszíti el. Mivel nyugodt, békés életre vágyik egy szerető gazdi mellett, úgy dönt, nem hozza sem a sebész, sem a nagyvilág tudtára „ebfeletti” képességét.

Könyv Guru, 2020.

160 oldal 120x200 mm 172 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5803-92-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Kerékgyártó Dénes: Ebgondolat, avagy a boldogság záloga

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Bubi, a spániel egy sebészeti beavatkozásnak köszönhetően képessé válik az emberi gondolkodásra, ám kutya „énjét” sem veszíti el. Mivel nyugodt, békés életre vágyik egy szerető gazdi mellett, úgy dönt, nem hozza sem a sebész, sem a nagyvilág tudtára „ebfeletti” képességét. Ám a vágyott békés kutyalét csak rövid időre adatik meg neki, mert az események sodrásában több ember sorsa, sőt élete is rajta múlik...

Mindeközben, mivel egyre erősödő fejfájás és szédülés jelentkezik nála, érzi, hogy vissza kéne térnie a feltalálóhoz, aki a műtétet végezte rajta. Ám könnyen lehet, hogy az újabb műtét következtében elveszítené különleges képességét s ezzel annak lehetőségét is, hogy a számára fontos emberek életét jó irányba terelje. Tudja, ha sokáig vár, talán már az újabb sebészeti beavatkozás sem segít rajta. Sürgősen döntenie kell: önmagát mentse meg vagy azokat az embereket, akiket tiszta szívéből megszeretett?

"Az író azonosuljon a szereplőivel" - a Könyv Guru interjúja Kerékgyártó Dénessel

“Sokan természetes állapotnak veszik az életet, pedig valójában egy csodás ajándék, amit azonban nekünk kell kibontanunk hosszú éveken keresztül, hogy kiteljesedhessünk” – üzeni olvasóinak Kerékgyártó Dénes.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.