publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Filmszerű képek, játékos humor, varázslatos hangulatok jellemzik Szabó Maák Sándor életigenlő történetét, melyben a mindennapi élet ártatlan, derűs örömei elevenednek meg.

Könyv Guru, 2020.

128 oldal 120x200 mm 142 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-6153-31-9

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Szabó Maák Sándor: Egy élet ajándékba. Hamvas ifjúság

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Filmszerű képek, játékos humor, varázslatos hangulatok jellemzik Szabó Maák Sándor életigenlő történetét, melyben a mindennapi élet ártatlan, derűs örömei elevenednek meg.

A beteg férjét ápoló idős hölgy, Iringó visszaemlékezéséből egy olyan élettörténet bontakozik ki, amelyből nem csupán az ifjúkori évek mozzanatai, az életút sarokpontjai tárulnak elénk, de az erdélyi szülővárost fojtogató diktatórikus hangulatot is szinte együtt éljük át a főszereplőkkel. Iringó, akinek a szüleit, barátnőjét is megismerhetjük, orvosnak készül, szerelmét, Nimródot a mérnöki pálya vonzza; sikeres felvételi esetén el kell válniuk egymástól.

A kötet legfőbb erénye mégsem a korrajzban vagy a történet váratlan fordulataiban rejlik, sokkal inkább a kivetített belső monológok szépségében, a lapokon megelevenedő természetben, a történetmesélés egyediségében.

“Néha úgy éreztem, a szöveg ír engem” - a Könyv Guru interjúja Szabó Maák Sándorral

“Kezdetben, az első fejezet megírásakor csupán a megkeseredett özvegyasszonyok figyelmét szerettem volna felhívni az élet apró, vagy nem nyilvánvaló szépségeire” – meséli Szabó Maák Sándor, hogyan kezdett írni, és miből kerekedett ki most megjelent regénye.

Hír a megjelenésről

A beteg férjét ápoló idős hölgy, Iringó visszaemlékezéséből egy olyan élettörténet bontakozik ki, amelyből nem csupán az ifjúkori évek mozzanatai, az életút sarokpontjai tárulnak elénk.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.