publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Az emberiség nagy részét egy magasabb intelligencia tartja virtuális rabságban, de a rendszer elleni lázadás már csak idő kérdése.

Könyv Guru, 2022.

274 oldal 130x200 mm 310 gr. 3490 Ft ISBN 978-615-5758-97-3

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2490 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Martin S. Key: Egy harmonikus világvége

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Az emberiség nagy részét egy magasabb intelligencia tartja virtuális rabságban, de a rendszer elleni lázadás már csak idő kérdése. Harmóniaváros elnyomó társadalmának megváltoztatása elkerülhetetlennek látszik. Mégsem a bent rekedt emberek ébredező szabadságvágya a lázadás gyújtópontja, hanem a várost övező rezervátumok lakóinak bosszúvágya érett meg arra, hogy változást indítsanak el.

Két harmóniai polgár és egy rezervátumlakó szemén keresztül kapunk képet ezekről a társadalmakról és múltjukról. Megtudjuk azt is, hogy juthat el az emberiség abba a disztópikus jövőbe, ahol az már csak egy alkatrész egy magasabb intelligencia gépezetében.

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru gondozásában jelenik meg Martin S. Key regénye, az Egy harmonikus világvége.

A Könyv Guru interjúja a szerzővel

“Azt szeretném megmutatni, hogy az ember milyen könnyen el tudja veszíteni azt, ami emberré teszi” – emeli ki első regényének központi gondolatát Martin S. Key, alias Miskei Márton, a nemrégiben megjelent Egy harmonikus világvége szerzője.

A Könyv Guru gondozásában jelenik meg Martin S. Key regénye, az Egy harmonikus világvége.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.