publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Vajon kinek adja Tavasztündér Panka a kincseit? Milyen lehet egy nyári csigabuli? Hogyan jutott haza Makk Mici az őszi kavalkádban? Miként alakult a télen itthon maradt gólya sorsa?

Könyv Guru, 2024.

32 oldal 200x140 mm 4990 Ft ISBN 978-615-6440-98-3

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (3990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Haraszti Judit: Erdőn-mezőn, égen-földön. Évszakok meséi

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Vajon kinek adja Tavasztündér Panka a kincseit? Milyen lehet egy nyári csigabuli? Hogyan jutott haza barátaival Makk Mici az őszi kavalkádban? Miként alakult a télen itthon maradt gólya sorsa? Négy elbűvölő történet a barátságról és izgalmas kalandokról négy évszakon át Haraszti Judit első könyvében.

A szívet melengető mesék mellett érdemes megfigyelnünk a szerző illusztrációit is. Vegyük elő gyorsan saját ceruzáinkat, zsírkrétáinkat és festékeinket és alkossunk mi is gyermekünkkel, gyermekszívvel: mert a mese bennünk és általunk él.

„Nem csak a cuki, szőrős, négylábú emlősállatok érdemelnek szeretetet és figyelmet” Interjú Haraszti Judittal

Egy mese legyen nyelvileg igényes, kellően fordulatos és életkornak megfelelő benne a kép és szöveg aránya – vallja Haraszti Judit, aki egy meserajzkészítő pályázattól jutott el a saját mesekönyv készítéséig. Az Erdőn-mezőn, égen-földön. Évszakok meséi című kötet szerzője beszélt a kötet méylebb tanulságairól és hogy mit tanult ő gyerekkora meséiből. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.