publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Humor, halak, akváriumok – és persze horgászat! Egy „bogaras vénemberről” szól ez a történet, aki rekordlistás halakat fog, akváriumokat készít, díszhalakat tenyészt.

Könyv Guru, 2021.

320 oldal 130x200mm 362 gr. 3990 Ft ISBN 978-615-5758-71-3

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Tóth János Zoltán: Erre mit lépsz, Kishaver? Egy akvarista emlékére

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Humor, halak, akváriumok – és persze horgászat! Az akvarista időnként bőrig ázik a kies vadonban, és ilyenkor fölöttébb túlöltözöttnek érzi magát a csuromvizes alsógatyájában. Ha kisüt a nap, azonnal meztelenre vetkőzik, és nekilát gőzölögni.

„Na, ilyenkor szoktak felbukkanni a budapesti turisták, hogy tönkretegyék a csöndet meg az idilli békességet, és hogy hirtelen ne találja az ember a kisgatyeszt – mintha a föld nyelte volna el –, aztán mikor elmennek, akkor rögtön meglesz.”

Egy „bogaras vénemberről” szól ez a történet, aki rekordlistás halakat fog, akváriumokat készít, díszhalakat tenyészt, és – ha minden kötél szakad – megment néhány kallódó fiatalt, akik leginkább a törvényszegésben és az alkoholfogyasztásban „hisznek”. De abban nagyon!

Hír a megjelenésről

Humor, halak, akváriumok – és persze horgászat! Ezekről esik szó az Erre mit lépsz, Kishaver? Egy akvarista emlékére című, a Könyv Guru gondozásában megjelent könyvben.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.