publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Egy varázserejű fiatalemberen múlik két kontinens, Eyonea és Zenföld lakói közötti háború.

Könyv Guru, 2021.

400 oldal 135x200 mm 456 gr. 3990 Ft ISBN 978-615-5758-73-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Cseh László: Eyonea krónikái

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A két kontinens, Eyonea és Zenföld lakói egy pusztító háborút követően már húsz éve békében élnek egymás mellett, amikor újra vészjósjó viharfelhők kezdenek gyülekezni felettük. Zenföld nagykirálya, Malyn sötét terveket forgat a fejében.

Mindeközben egy 19 éves ifjú, Oliver egy tragédia következtében rájön: varázserővel rendelkezik, nem is akármilyennel. A fiút a fővárosba hívatják, és új tanítómestere oldalán olyan események közepébe csöppen, amelyekben sohasem akart részt venni. Oliver döntésein kontinensek jövője múlhat.

Azonban nem Oliver az egyetlen, aki lépéseket tesz önmaga és magasztos céljai megvalósítása érdekében. A szövevényes történet cselekményének kibontakozása során számos izgalmas szereplő sorsát követhetjük nyomon, a főbb szálak azonban Oliver, testvére, Roderick, illetve egy Zenföldről származó fiú, Zefir körül forognak, akiket – miközben a háttérben hatalmas dolgok zajlanak – egy jobb világ ígérete hajt végzetük felé.

Új világ - a Könyv Guru interjúja Cseh Lászlóval

Egy unalmas egyetemi órán fogant meg a két kontinens, Eyonea és Zenföld lakóinak izgalmas története – meséli Cseh László új fantasykötetéről, az Eyonea krónikáiról. A Könyv Guru kiadónál megjelent regény szerzője a beszélgetés során beavat egy új világ teremtésének buktatóiba és szépségeibe, de szó esik arról is, mire használja írói blogját, hogyan talált elég “fantasys” neveket a szereplőinek, és milyen módszerrel lehet a sok szálon futó cselekményt is kézben tartani.

Hír a megjelenésről

Cseh László fantasyjában két kontinens, Eyonea és Zenföld lakói egy pusztító háborút követően már húsz éve békében élnek egymás mellett, amikor újra vészjósjó viharfelhők kezdenek gyülekezni felettük. Zenföld nagykirálya, Malyn sötét terveket forgat a fejében.

Könyvkritika

A Mandi Könyvtára blog alapos kritikát készített Cseh László: Eyonea krónikái című könyvéről. A kritikus kiemeli a jó borítót, amely “a maga egyszerűségével, kifejezi a könyv lényegét (három ember, három úttal, egy közös céllal)”, és várja a kötet folytatását, “mert van benne potenciál.”


© 2008-2022 Ad Librum Kft.