publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A dúsgazdag bankárt milliós sikkasztással vádolják. Mielőtt tisztázhatná magát, az ügyre egy pisztoly lövedéke tesz pontot. Illetve vesszőt – úgy tűnik, az erőszakos halál ragályos.

Könyv Guru, 2020.

160 oldal 130x200 mm 185 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-6153-40-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

T. H. Fabling: Lidérc üli pénzét

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

A dúsgazdag bankárt milliós sikkasztással vádolják. Mielőtt tisztázhatná magát, az ügyre egy pisztoly lövedéke tesz pontot. Illetve vesszőt – úgy tűnik, az erőszakos halál ragályos.

A történelem egyik butácska, de érdekes kérdése a mi lett volna, ha...

Mi lett volna, ha a kurucok megnyerik a trencséni csatát? A kedves olvasó belekukkanthat a történelem néhány valódi alakjának valóban megtörtént történetébe és fiktív életébe, cselekedeteibe. Ellátogatunk a csata helyszínére, egy hangulatos soproni fogadóba, a francia király udvarába, a Bakony rengetegébe. Közben az is kiderül, a Sztrugackij testvéreknek igaza van: Nehéz Istennek lenni.

A Könyv Guru interjúja T. H. Fablinggal

“A krimiben muszáj figyelni, hogy a történetben legyen logika, hogy megálljanak a bizonyítékok” – magyarázza T. H. Fabling, alias Hámori Tamás, miben más krimit írni, mint science fictiont (SF). Új, immár harmadik, ismét Könyv Guru gondozásában megjelent regénye, a Lidérc üli pénzét kapcsán arról is beszélgettünk, hogy mihez kellett szakértő segítségét igénybe vennie, hogyan viszonyul a könyve borítójához, és miért érdemes író-olvasó találkozókat szervezni.

Hír a megjelenésről

T. H. Fabling: Lidérc üli pénzét sci-fijében a kedves olvasó belekukkanthat a történelem néhány valódi alakjának valóban megtörtént történetébe és fiktív életébe, cselekedeteibe.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.