publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Az időutazást koordináló, a történelem folyásának sérthetetlenségére ügyelő szervezet ügynöke, Éva, épp egy konferenciára utazik, amikor megtudja, férjét egy küldetés során brutálisan meggyilkolták...

Könyv Guru, 2019.

160 oldal 130x200 mm 187 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-64-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

T. H. Fabling: Visszavágó

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Az időutazást koordináló, a történelem folyásának sérthetetlenségére ügyelő szervezet ügynöke, Éva, épp egy konferenciára utazik, amikor megtudja, férjét egy küldetés során brutálisan meggyilkolták. Kapcsolatait felhasználva habozás nélkül új külsőt és személyazonosságot szerez, hogy inkognitóban a tettesek nyomába eredhessen. Téren és időn át vivő utazásának állomásai 1938 Budapestje, a horogkeresztes Berlin és a Duce Velencéje. Végül vissza kell térnie a 21. századi Loriniába. Vajon sikerül eljutnia az értelmi szerzőig, vagy csak a közvetlen tettesek bűnhődnek meg a vétkeikért?

T. H. Fabling izgalmakban, különös fordulatokban bővelkedő legújabb sci-fije a szintén a Könyv Guru gondozásában megjelent Tiltott győzelem önállóan is értelmezhető folytatása.

"A jó bornak is kell cégér" - a Könyv Guru interjúja T. H. Fablinggal

“Akkora a könyvkínálat, hogy muszáj a szerzőnek is besegítenie a könyve megismertetésébe” – vallja T. H. Fabling, alias Hámori Tamás, akinek legújabb regénye, a Visszavágó a Könyhétre jelent meg. A Könyv Guru kiadó által kihozott regény szerzője kérdéseinkre mesélt arról, milyen tanulságokat vont le az előző kötetéből, miért ír rövid történeteket és miért fedte fel korábban álnévvel gondosan őrzött inkongnitóját.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.