publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

„Fordulj vissza, amíg nem késő!” Mesés kincsek ígérete csábítja a vándorokat, de vissza egyikük sem tér.

Könyv Guru, 2023.

200 oldal 120x200 mm 3490 Ft ISBN 978-615-6440-64-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2490 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Makk Dániel: Fel térképe

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

„Fordulj vissza, amíg nem késő!” Áll a csendes és parányi falu, Deg könyvtárának a falán. A felirat egy utolsó figyelmeztetés azoknak, akik rossz irányba indulnak el. Oda, ahova mesés kincsek ígérete csábítja a vándorokat, de vissza egyikük sem tér.

A falu lakosai mit sem sejtenek a messzi tájak rejtette veszélyekről, és boldogan élik hétköznapjaikat. Így van ezzel a két barátnő, Hira és Türé is. Ám egy nap Hira álmait látomások zavarják meg, és rádöbben, hogy egy titok lengi körül a békés falut. A két lány a távoli múltban gyökerező rejtélyek nyomába ered. Vajon mit takarnak el a könyvtár befalazott ablakai? Miért kell minden falubéli gyereknek megtanulnia útvesztőkből kitalálni?

Ahogy egyre több kérdésre kapnak választ, a lányoknak szembe kell nézniük Hira látomásainak valóságával. Egy ismeretlen vándor útjába kerülnek, és mindannyiukat elnyeli a veszedelmekkel teli világ. Az otthon melege minden egyes lépéssel távolabb kerül tőlük, ám a legnagyobb rejtélyek még csak ezután tárulnak eléjük.

„Változást csak akkor érhetünk el, ha azt mi magunk is akarjuk” Interjú Makk Dániellel

Miért fontos a könyvtár? Mi a teendő, ha egy falu lakói úgy tudják, csak három égtáj létezik? Ki ihlette a női főszereplők jellemvonásait? Ezeket is elárulja Makk Dániel, akivel első regénye, a Fel térképe című ifjúsági kalandregény kapcsán beszélgettünk. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.