publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Hogyan élik meg korunk fiataljai a társadalmi elidegenedést, a közösségi média által okozott magányt? Veszélyeztetheti-e ez a romantikus szerelmet? A Félhomályos karcolatok verseit olvasva közelebb jutunk a 21. századi fiatalok lelkivilágának megértéséhez.

Könyv Guru, 2020.

128 oldal 120x200 mm 119 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-6153-29-6

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Rajczi Regő: Félhomályos karcolatok

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Hogyan élik meg korunk fiataljai a társadalmi elidegenedést, a közösségi média által okozott magányt? Veszélyeztetheti-e ez a romantikus szerelmet? A félhomályos karcolatok sorait olvasva egy fiatal srác belső vívódásain keresztül jutunk közelebb a 21. századi fiatalok lelkivilágának megértéséhez.

A könyv minden oldala egy-egy új érzelem, új életérzés bemutatására tesz kísérletet. Szól ugyanakkor a fiatalok vágyairól, félelmeiről, beidegződéseiről, jó és rossz szokásairól is.

A szimbolizmus és a szürrealizmus stílusjegyeit is felvonultató, műfajteremtő írások gondolat- és érzésvilága sokáig elkíséri félhomályos estéken elmerengő, magába mélyedő olvasóját.

Rajczi Regő 19 éves, a tanulás mellett, szabadidejében ír és zenél, a Visage Models Hungary modellje.

“Éjjel az emberek sebezhetőkké válnak és őszinték lesznek” - a Könyv Guru interjúja Rajczi Regővel

“Éjjel az emberek sebezhetőkké válnak és őszinték lesznek” – magyarázza Rajczi Regő, miért nincs sosem nappal első kötetében, a Félhomályos karcolatokban. A Könyv Guru gondozásában megjelent szöveg szerzője az interjúban mesél arról, miért nem szeret versekként hivatkozni az írásaira, hogy miért akart már 19 évesen egy ciklussal jelentkezni, és ki az az ember, akinek teljes bizalommal meg tudja mutatni a megszületett karcolatokat.

Hír a megjelenésről

Hogyan élik meg korunk fiataljai a társadalmi elidegenedést, a közösségi média által okozott magányt? Veszélyeztetheti-e ez a romantikus szerelmet? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk a Félhomályos karcolatok sorait olvasva.

Rajczi Regő az Indexen - sajtóvisszhang

“Már háromévesen tudtam írni, aztán ahogy nőttem, úgy kísért végig az írás szeretete. Eleinte verseket, később történeteket írtam, sőt néha még rajzokkal is kiegészítettem őket."

A Könyvutca blog írása a Félhomályos karcolatokról

Mivel van köztünk némi generációs különbség, ezért kellett egy kis idő, míg ráhangolódtam Regő soraira. Elmondhatnám, amit novellák és verseskötetek esetében el szoktam mondani, hogy volt, ami tetszett és volt, ami nem került hozzám közel. Volt, ami megérintett és volt, amelyik kevésbé.

De úgy érzem, hogy ennél a kötetnél ez nem lényeges. Az a lényeges, hogy beleláthattam egy fiatal, útkereső fiatal lelkébe, szívébe, gondolataiba.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.