publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Gyermekkori történetek a 70-es évek Erdélyéből

Könyv Guru, 2023.

96 oldal 120x200 mm 2990 Ft ISBN 978-615-6440-46-4

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hu

Henn Edith: Felhőtlen éveim

Vélemények: Moly

Gyermekkori történetek a 70-es évek Erdélyéből

"Azért születünk, hogy a bennünk rejlő alkotóképességet, játékosságot, életszeretetet, életörömöt a lehető legváltozatosabb módokon fejezzük ki. Ezt gyerekkorunkban még ösztönösen tudjuk, majd a felnőttek játszóterére lépve valahogy megtorpanunk benne. Vagy talán mégsem? Lehetséges vajon nem megtorpanni? Meggyőződésem szerint igen, lehetséges.

De vajon mi szükséges ahhoz, hogy felnőttkorunkban is merjünk hinni önmagunkban, merjünk kísérletezni, kalandozni? Nos, egy tapasztalatokkal teljes, olykor bukdácsoló, néha nagyon humoros, esetenként akár kétségbeejtően kilátástalannak tűnő, izgalmas kamaszkor mindenképp segít.

Fejlődésünk ugyanis nemcsak testben, de lélekben, szellemben is történik, és minél több kihívásba, sztoriba állunk bele cselekvő módon, annál több tapasztalatot szerzünk, mely tapasztalatok formálják jellemünket, erősítik életképességünket, színesebbé, élvezetesebbé teszik személyes világunkat.

Bár a mai világban nem könnyű létezni, mégis arra biztatok mindenkit: merjetek élni! Élni, tapasztalni, alkotni, elesni, majd újra felállni, sírni és nevetni, és igen, legfőképp szeretni. Mert az élet szép. Élni jó. Lelkesedéssel, hittel, bátorsággal élni pedig kifejezetten isteni."


© 2008-2022 Ad Librum Kft.