publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Less be a férfiprostituáltak elképesztő világába! Bennfentes sztorik a belekerülésről, perverziókról és pénzről. 2. kiadás új borítóval.

Ad Librum Kiadó, 2018.

160 oldal 130x200 mm 207 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5758-07-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1490 Ft!)BooklineLibri

Ebook: diBookGoogle Könyvek

Domszky László: Férfiműszak. Melegprostik a megfizetett boldogságról. 2. kiadás

Bővebben ezen az oldalon olvashatsz a könyvről.

Más vásárlási lehetőségek: Líra, Bookline, eMAG, Book24, e-könyv a Google Play-ben, az iTunes-ban és az ekönyv.hu-n. Megrendelhető Romániában és a Szlovákiában is.

Olvasson bele! Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Less be a férfiprostituáltak elképesztő világába!

Tényfeltáró riportkönyv arról, hogyan csábítja el a pénz az - akár heteró - fiúkat, hogy meleg luxusprostivá váljanak, és kiszolgálják a klienseik aberrációit. Találkozhatsz Kristóffal, aki a Dubajban szerzett meghökkentő élményeiről mesél; Olivérrel, aki heteróként aktívkodik Amerikában és Budapesten; Marcival, akinek nem olcsó társaságát gyerekes külseje miatt Zürichben is keresik a látens pedofilok; Márkkal, akinek a drogtól már felpüffedt az arca, az alkohol számára üdítő, és leginkább a mazochista vendégeket szórakoztatja; valamint a kliensekkel, akik őszintén vallanak az eszkortokkal hónapokig tartó, milliókba kerülő kapcsolatokról, az unokánál fiatalabb fizetett szeretőkről és a durva perverzióikról.A kötet szerzője a Life.hu és a Mosaic Online újságírója, aki a magyar hírességek mellett olyan világsztárokkal készített interjút, mint Wiz Khalifa, Sean Paul, Jason Derulo és John Newman. A szakmai tapasztalatait most tény feltárásban kamatoztatta, olyanokat megszólaltatva, akik másnak nem beszélnének a titkaikról.„Egyre inkább foglalkoztatott a kérdés, hogy ki lehet még a környezetemben exkluzív férfi prosti, aki férfiaknak árulja magát.”

© 2008-2022 Ad Librum Kft.