publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Losonc, 1918-1919. Sorsfordító nemzeti események. Két hivatalnok, akik féltik életüket, munkájukat, szeretteiket. Ellenállás vagy behódolás?

Könyv Guru, 2019.

160 oldal 130x200mm 186 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-53-6

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Foglár Gábor: Ítéletidő

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Losonc, 1918-1919. Sorsfordító események, amelyeket távoli erők indítottak el, de mindenkit érintett.

Két élet, két sors, két történet, amelyek egymás mellett futnak, szorosan összekapcsolódva. Két hivatalnok, akik féltik életüket, munkájukat, szeretteiket. Ellenállás vagy behódolás? Imre, a folyton lázadó természetű ember, és Ádám, a nyugodt, családszerető férfi a történelem vihara mellett meg kell, hogy küzdjön magánélete problémáival, tragédiáival is. Mire lesznek képesek a hatalmas történelmi erők sodrásában?

A szerző, Foglár Gábor 1989-ben született a felvidéki Rimaszombatban, majd Almágyban nevelkedett. Írásai történelmi témájúak, egy kis helytörténeti jelleggel fűszerezve, a Felvidékhez kapcsolódva. Foglalkozását tekintve tanár. Szabadidejében – az írás mellett – bőrművességgel és íjkészítéssel foglalkozik.

Olvasson bele!

Mit érezhet az a nemzetrész, melynek feje felett összecsapnak a hullámok? Mit érezhet az a nép, mely egy viharba kerül, és hátát az ítéletidőben nem védi senki?

„Én mit csinálnék?” - a Könyv Guru interjúja Foglár Gáborral

“Minden fellelhető anyagot átolvastam, korabeli újságokat, a városi testület jegyzőkönyveit, melyekben például a város élelmezéséről is olvastam, vagy az újságokban a spanyolnátháról” – mesél az íráshoz szükséges történeti háttérmunka jellegéről Foglár Gábor, akinek most jelent meg Ítéletidő című regénye.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.