publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Ez a könyv a szerelemről, az érzelmek erejéről és a megbocsátásról szól.

Ad Librum Kiadó, 2010.

220 oldal 148x210 mm 226 gr. 2490 Ft ISBN 978-963-9934-74-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Fülöp Beáta: DOLCE – A megbocsátás ára

Ez a könyv a szerelemről, az érzelmek erejéről és a megbocsátásról szól. Egy szárnyait próbálgató írónő és egy trombitaművész megismerkedik a világhálón. Már megismerkedésük elején mélyen és visszavonhatatlanul egymásba szeretnek. Idillinek tűnő kapcsolatukba azonban lassan, de biztosan problémák szűrődnek be a múltból, amelyek megmérgezik a jelent is. Elindul egy érzelmi lavina, amely egyre nagyobb erővel és tömeggel zúdul rájuk, és kezdetét veszi egy könyörtelen, kétségbeesett és végeláthatatlan harc az elveszettnek hitt bizalom helyreállításáért, a becsület visszaszerzéséért.

Az érzelmek – amelyek irányítják az egész cselekményt – nem akaratlagos tevékenységei az embernek, mégis olyan hatásokkal bírnak spontán magatartásunkra, amelyek nem várt helyzeteket eredményeznek.

Feszítő és feloldozó, örökké vibráló, kínzóan fájdalmas és mégis boldog, csábító, érzékeny, a végletekig érzelmes hangulatok ezek, amelyek ott élnek mindnyájunkban. A kínlódás és a tehetetlenség elleni harc ez az igaz szerelem mellett, az igazság és hazugság mezsgyéjén.

Vajon sikerül-e a szerelmeseknek kimászniuk az érzelmi csapdából, anélkül, hogy életre szóló sérüléseket szereznének? Sikerül-e győztesen kikerülni a háborúból, amit egymás ellen vívnak, de egymásért? Vagy marad az örök lángok közötti vergődés, a kínzó, beteljesületlen vágyakozás a másik után? A megbocsátás valóban az őszinte szerelem szócsöve, vagy csupán egy emberi érzelmektől mentes tudatos cselekedet?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad a könyv.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.