publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Azoknak, akiknek valamikor, valamije fájt már életében, aki tudja, hogy a szó szoros értelmében mit jelent az a szó: jaj!

Könyv Guru, 2017.

99 oldal 130x200mm 133 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-00-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: diBookGoogle Könyvek

George Hannmer: Fáj-dalom

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Kívánom, adjanak erőt ezek a költemények sokaknak! Azokhoz szólok most, akiknek valamikor, valamije fájt már életében, és/vagy ismernek olyan embert, aki tudja, hogy a szó szoros értelmében mit jelent az a szó: jaj! Tetovált társaim! Ti egytől egyig tisztában vagytok ennek a fogalomnak a jelentésével, és azzal is, hogy ez a választott életérzés megéri, méghozzá busásan. Akiknek jelen pillanatban is fáj valami, azoknak pedig… Nekik drukkolok leginkább!

Moly.hu

A könyv adatlapja a Moly.hu-n.

“Pár napja csúcsot döntöttem: 27 órán keresztül írtam”

“Számos novellámnál érzem, hogy ha hetente visszakapnám őket, mondjuk egy éven keresztül, minden alkalommal tudnék változtatni valami apróságot” – vall írói perfekcionizmusról George Hannmer, alias Hermann Zsolt György, akinek a napokban szinte egy időben jelent meg verses- és novelláskötete. A Könyv Guru első kiadványai közé tartozó Fáj-dalom, illetve az Őszintén hazudva kötetek szerzőjét az interjúban kérdeztük valóság és alkotás viszonyáról, munkamódszeréről, írói nevének történetéről, valamint a készülőben lévő, különleges tetoválásait bemutató albumról.

Facebook

A szerző adatlapja a Facebookon.

Olvasson bele!

Részlet a könyvből.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.