publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban, de ennek ellenére azt kívánom, történeteim olvasása által sikerüljön újjászületned a kapcsolataidban.

Könyv Guru, 2017.

191 oldal 130x200mm 222 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-06-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: diBookGoogle Könyvek

George Hannmer: Őszintén hazudva

Olvasson bele! Google Books Könyv Guru ÍzelítőVélemények: Moly

Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban, de ennek ellenére azt kívánom, történeteim olvasása által sikerüljön újjászületned azokban a kapcsolatokban, melyeken változtatni szeretnél, de nem mersz, vagy úgy érzed, nem tudsz lépni igazán. Legyen az párkapcsolati kuszaság, gyermeke(i)ddel való rendezetlenség, akár lelki, akár testi eredetű bonyodalom önmagaddal, azaz: „nem bírok a tükörbe nézni” szindróma. Természetesen annak is örülök, ha egyszerűen csak szerzek néhány gondtalan percet. Ezeket a sztorikat a fantázia diktálta nekem; ha valamelyikben ráismersz valakire, ne hagyd magad megtéveszteni, az csakis és kizárólag a véletlen műve lehet.

Moly.hu

A könyv adatlapja a Moly.hu-n.

Facebook

A szerző Facebook oldala.

Ízelítő/ Őszintén hazudva

"Kedves Olvasó! Három szelet következik a könyvből, de hozzáteszem: ez a gondolattorta jóval többől áll."

“Pár napja csúcsot döntöttem: 27 órán keresztül írtam”

Különleges élettörténetet tár az olvasók elé George Hannmer, aki egyszerre jelentkezik verses- és novelláskötettel. A szerző Könyv Gurunak mesél munkamódszeréről, terápiás versírásról és a tetoválásait bemutató album előkészületeiről.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.