publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Az új írógeneráció űroperája a 26. századból.

Ad Librum Kiadó, 2017.

316 oldal 130x200 mm 390 gr. 2990 Ft ISBN 978-963-9888-99-9

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

K. Grein & A. Decker: A Szektor krónikái. Felbukkanás

Két író két története ugyanazon univerzumban, melyek különböző helyekről indulnak, de egyre inkább összefonódnak.

A 26. században az emberek lakta öt csillagrendszer összefoglaló neve a Szektor, amiben az évszázadok során három nagy frakció alakult ki: A földi központú Unió, a Kereskedelmi Szövetség, és a független Barnard-csillagrendszer.

Az Alfa Centauri rendszerben, az Olümposz bolygón, a gigantikus Stormville kolónián egy diákfiú furcsa emberfeletti képességeket vesz észre magán, és új érzékeinek köszönhetően olyasmire bukkan, amiről álmodni sem mert…

Máshol a Szektorban, egy kalandvágyó űrutazó egy hiperhajtómű baleset után az Olümposz körül keringő űrállomáson köt ki, de az igazi megpróbáltatásai még csak ezután kezdődnek…

Milyen titkokat rejt Stormville városa és az Olümposz bolygó körül keringő űrállomás? Milyen kalandokba keveredik az űrutazó és a diák? Vajon kik figyelnek fel rájuk és mi köti össze sorsukat?

"Mindig meg is leptük egymást, hogy mit talált ki a másik" – Könyv Guru-interjú

"Az igazi kihívás egy sci-fi esetében egy olyan világ megteremtése volt, ami összességében egyedi és izgalmas, de ugyanakkor megtartja a realitás szabályait" – foglalja össze a tudományos fantasztikus történetírásról vallott nézeteit K. Grein, aki szerzőtársával, A. Deckerrel most jelentette meg A szektor krónikái – Felbukkanás című regényt. Az Ad Librum Kiadónál publikált kötet szerzői a páros interjúban elmondják, miért és hogyan választottak írói álnevet, miért helyezték a 26. századba a regény cselekményét, melyik klasszikus sci-fik hatottak rájuk, és hogy személy szerint hisznek-e abban, hogy az embernek sikerül megvetnie a lábát a Földön kívül is.

Könyvbemutató: A Szektor krónikái első része

Jelen Bisztró, 2017. április 4. kedd

Ízelítő a Szektor krónikái: Felbukkanásból

Szabadon olvasható részlet.

Moly.hu

A Szektor krónikái a Moly.hu-n. Várjuk az értékeléseket és véleményeket!

A Szektor krónikái hivatalos honlapja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.