publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Leendő hősünk, az ötvenes éveit immár magányosan taposó újságíró fejébe veszi, hogy három helyen beszélget az üdvtörténetről, és hírt hoz azoknak, akiket ez érdekel.

Könyv Guru, 2021.

100 oldal 120x200 mm 2490 Ft ISBN 978-615-5758-13-3

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBook

Teofilos Miklós: Háborúság és békesség. Három eljövendő beszélgetés

Olvasson bele! Google Books

Leendő hősünk, John T. B., az ötvenes éveit immár magányosan taposó, középtermetű, kopaszodó New York-i újságíró fejébe veszi, hogy három helyen látogatást kezdeményez, ahol a legkedvesebb témájáról, az üdvtörténetről reményei szerint az azt megillető komolysággal és őszinteséggel beszélgethet partnereivel. És persze hírt hozhat onnan azoknak, akiket ez érdekel. Elöljáróban csak az országok nevével utalunk a helyszínekre, már csak azért is, hogy az olvasót beljebb csalogassuk a rengetegbe. Svájc, a Vatikán és India volt a célállomás.

Aki pedig lejegyezte ezt, nos, ő a tisztelt olvasó megértését kéri, amiért nem várta meg, amíg a beszélgetések a valóságban is lezajlanak, hanem már itt hírt ad azokról. Azért is kéri az önök jóindulatát, mert lehetséges, hogy méltatlan közvetítőként vállalkozik ennek az üzenetnek a továbbadására. Csak abban bízik, hogy tisztán hallotta és pontosan le tudta jegyezni azt. És abban, hogy az üzenet az Örök Forrásból jött.

Hír a megjelenésről

A Könyv Guru gondozásában megjelent regényben leendő hősünk, John T. B., az ötvenes éveit immár magányosan taposó, középtermetű, kopaszodó New York-i újságíró fejébe veszi, hogy három helyen látogatást kezdeményez, ahol a legkedvesebb témájáról, az üdvtörténetről reményei szerint az azt megillető komolysággal és őszinteséggel beszélgethet partnereivel.

“Talán az egész életem kellett hozzá” - a Könyv Guru interjúja a szerzővel

Talán az egész életem kellett hozzá” – töpreng el Konkoly Miklós, amikor arról kérdezzük, mennyi idő alatt gyűlt össze a muníció új kötetéhez, a Háborúság és békességhez. A Könyv Guru kiadónál megjelent filozofikus, az élet értelmét, a transzcendenciát boncolgató írás szerzője mesél “csodabogárságról”, a kötet témájául szolgáló “Üzenet” lejegyzéséről, az álnévválasztás bonyodalmairól, és arról is, miért volt fontos a “próbaolvasók” véleménye.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.